Speed pedelecs

(14) 14 Varer fundet

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Speed pedelecs

speed pedelec Denne type elcykel distancerer sig fra andre elcykler ved at være ekstremt robust og udholdende. Speed pedelecs kommer oftest med en stærkere motor og større batterier end almindelige elcykler, hvilket giver mulighed for cykling i sværere terræn, eller mere assistance for folk som har brug for det. Spået til at revolutionere langdistance pendling er speed pedelecs og andre elcykler, et fantastik grønt alternativ til tung trafik og lange køer i specielt storbymiljøer.

Exceptionel styrke, udholdenhed og pedalassistance

Ligesom andre elcykler giver speed pedelecs ekstra hjalp til at træde i pedalerne. Til forskel fra andre elcykel har denne model længere ydeevne, større motor og flere kræfter. Disse modeller er hurtigere end andre elcykler og giver desuden en utrolig stærk og komfortabel pedalassistance. Til forskel fra en hastighed på 12-25 km/t for normale cyklister, tillader speed pedelecs en hastighed på hele 45 km/t. Ud over den højere hastighed har denne typer cykler en stærkere motor og derfor bedre pedalassistance hvilket gør cyklen ideel til ældre og andre cyklister med behov for bedre assistance.

Specielt i Danmarks bakkede terræn kan speed pedelecs være vejen frem, hvis du ønsker mere luft under vingerne, samt et behageligt og adræt alternativ til bilen eller bussen. Til de miljøbevidste er speed pedelecs også et forrygende alternativ til anden transport, hvis man ønsker at gøre noget godt for miljøet uden at gå ned på komfort. Denne type cykler tilbyder en fantastisk mulighed for at få rørt sig lidt i hverdagen uden faren for at komme svedig og træt til sine aftaler.

Valg af pedelec

En cykel i kategorien speed pedelec er perfekt til dig som ofte kører langt og som ønsker at skifte bilen ud med et grønt og samtidig bekvemt alternativ. Til forskel fra almindelige elcykler kan speed pedelecs køre op til 20 km/t helt uden pedalassistance. Nar du køber en pedelec skal du derfor primært være opmærksom på cyklens motortype, motorplacering, batterikapacitet, opladningstid, antal gear og sensor type.

Vær opmærksom på reglerne

Grundet den maksimale hastighed på 45 km/t gælder der særlige regler for kørsel af speed pedelecs i Danmark. For at køre sikkert og efter gældende lovgivning og regler, henviser vi derfor til Rådet om Sikker Trafik, hvis du ønsker at vide mere om gældende regler for kørsel af speed pedelecs i Danmark. Hvis du har flere spørgsmål kan du altid kontakte os på telefon, e-mail eller chat.