Bakfietsen

Elektriske ladcykler

(3)
Faldende orden
per page
Lynhurtig levering
Indtast din højde og se cykler i din størrelse med mulighed for lynhurtig levering!
Filtre
 1. Butchers & Bicycles MK1-E Family 500Wh NuVinci
  Butchers & Bicycles MK1-E Family 500Wh NuVinci
  • Motorplacering: Center
  • Motorteknologi: Bosch Performance Line
  • Antal gear: Trinløs
 2. 2019 UDSALG!
  Bakfiets.nl CargoBike Classic Long Steps NN7
  Bakfiets.nl CargoBike Classic Long Steps NN7
  • Motorplacering: Center
  • Motorteknologi: Shimano Steps
  • Antal gear: 7
 3. Bakfiets.nl CargoBike Classic Short Steps NNI
  Bakfiets.nl CargoBike Classic Short Steps NNI
  • Motorplacering: Center
  • Motorteknologi: Shimano Steps
  • Antal gear: Trinløs
Faldende orden
per page

Køb el ladcykel

Elektrisk ladcykel

Samtidig med at elcyklen bliver mere populær, er folk også begyndt at finde interesse i el ladcykler. Det kommer ikke som et chok, eftersom den ”normale” ladcykel allerede er populær i det danske gadebillede. For den normale ladcykel, kan boksen gøre cykling meget vanskeligt for længere ture. Med en cykeltur på mere end 5 kilometer, kan det derfor være en stor fordel med en el ladcykel. Cyklingen vil føles meget lettere, hvilket du ikke kun vil bemærke på de lange rejser. Også accelerationen ved et trafiklys vil føles hurtigere og nemmere takket være den elektriske støtte. Og selv med spanden fuld af børn, kan el ladcyklen tåle de danske bakker!

Mærker

På grund af den voksende tendens er der også flere forskellige mærker, som producerer el ladcykler. For hvad end mærke du vælger, er en el ladcykel desværre ikke billig. Det kan derfor synes interessant at se på brugte el ladcykler eller brugt udstyr. Men det er en risikabel løsning, som ikke anbefales. Den elektriske motor kan have defekter, som kun bliver synlig på et senere stadie, og kan i nogle tilfælde ende med at være dyrt og reparere. Hvad end mærke du vælger, kan det være en ideel løsning for dig, da en el ladcykel er perfekt til transport af dine børn, kæledyr eller ejendele.

Forsikring?

Netop på grund af den høje pris på el ladcykler er det vigtigt, at du dækker dig selv mod skader og tyveri. Derfor anbefaler vi altid, at du køber en cykelforsikring umiddelbart efter du har købt en el ladcykel. Vil du vide mere eller have råd til køb af cykel? Ring, chat eller mail med en af vores eksperter!

Sammenlign produkter