Bakfietsen

Elcykler med lad

(2)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Seaside Bike Enviolo Automatic 630Wh 2020
  Seaside Bike Enviolo Automatic 630Wh 2020
  • Motorplacering: Center
  • Motorteknologi: Bafang
  • Antal gear: Trinløs
 2. Butchers & Bicycles MK1-E Family 500Wh NuVinci
  Butchers & Bicycles MK1-E Family 500Wh NuVinci
  • Motorplacering: Center
  • Motorteknologi: Bosch Performance Line
  • Antal gear: Trinløs
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Elcykler med lad

Elektrisk ladcykel

Elcyklen er ladet med… alt! Det har aldrig været nemmere at transportere børn om morgenen, bære indkøbsposerne hjem eller arrangere picnicture i det fri i weekenden. Uanset om du har forelsket dig i de trehjulede ladcykler i Christiania cykel-stil - eller om du har kig på de smarte tohjulede cargobikes, er det en formidabel hjælper i den travle hverdag. De elektriske ladcykler er konstrueret til både at bære op til 80 kg i frontlad og give et hastighedsboost på 25 km/t - også i modvind. Så er der mere tid til at læne sig tilbage og nyde turen, selv når du har travlt på farten. I vores udvalg finder du både smarte cargobikes i forskellige længder og ladcyklen, der er kåret til verdens bedste. Har du brug for hjælp til at finde din nye ladcykel - eller har spørgsmål til specifikationer og teknik, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon, e-mail eller chat.

Det får du med en elektrisk ladcykel

Hvis du ikke er overbevist endnu, så kommer her de 3 bedste grunde til hvorfor du skal investere i en elektrisk ladcykel:

Plads til meget mere

Sæder med seler til 2 små passagerer, opbevaring af skoletasker eller indkøbsnet og rum til fitnesstasken. Det er ikke småting, der kan gemme sig i ladet på en elcykel - og med god grund. Dimensionerne på ladkassen ligger på næsten 1 meter i bredden og kan fås op til 2,5 meter i længden med den lange CargoBike Classic Long Steps.

Grønnere trafik

Vidste du, at du kan gøre en forskel for miljøet - uden at miste dit kørselsfradrag? Har du mere end 12 km på arbejde, kan det hurtigt betale sig at investere i en grøn transport. Din elektriske ladcykel koster lige under 1 krone per opladning og kan spare miljøet for 390 gram CO2 om dagen per kilometer, hvis du vælger elcyklen frem for bilen. Det er en grøn besparelse på 97%.

Hurtig transport

Kom hurtigt af sted - uden sved på panden. Pak dine tasker i ladcyklen og træd ned i pedalerne, så starter din elcykels motor automatisk. Du får hjælp til balancen med den stærke centermotor, der sørger for en god ligevægt under kørsel. Faktisk får du støtte helt op til 25 km/t, så du nemt kan komme op i fart med minimal pedalindsats.

Producten vergelijken