Everton cykler

(2) 2 Varer fundet

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Everton cykler

evertonbeat

Det danske mærke, som vi i dag kender som Everton, startede med at producere reservedele og komponenter til cykler. Fra 1940’erne de startede produktionen af cykler ved at opkøbe cykelstel hos den dengang lokale stel producent Kildemoes. Cyklerne blev lakeret og dekoreret og samlet til funktionsdygtige cykler. Senere hen begyndte firmaet dog selv at producere stellene til deres cykler.

Efter 2. verdenskrig valgte man at give disse cykler et navn. Den gang fandtes der mange tyske cykelnavne, hvilket man forsøgte at differentiere sig fra, da tysk i efterkrigstiden ikke var voldsomt populært. Man valgte i stedet et engelsk klingende navn som var let for danskerne at udtale. Derfor kom disse cykler til at hedde Everton. Mærket har eksisteret lige siden og er i dag en del af Børge Kildemoes Cykelfabrik A/S.

Everton cykler er kendt for at lave kvalitetscykler med høj brugsværdi. Cyklerne er enkle i design , hvilket giver et harmonisk udtryk. Cyklerne er praktiske, enkle og elegante og ideelle til at få dig frem i hverdagen.

Køb din Everton cykel online

Hos HelloRider finder du et udvalg af billige kvalitets cykler fra Everton. Se vores udvalg af herre- og damecykler:

Det er let at se og sammenligne de klassiske modeller fra Everton og finde den model der passer til dine behov.
Du finder både den klassiske damecykel bygget til at transportere dig gennem byen til de daglige gøremål og den sporty citybike med enten indvendige eller udvendige gear. Endvidere den moderne singlespeed cykel med frit løbende nav, som er den perfekte bycykel.

Har du svært ved at vælge hvilken cykel der passer bedst til dine behov er du velkommen til at kontakte vores kundeservice via mail, telefon eller chat. Så guider vi dig igennem dit valg af cykel.

Lige meget hvilken Everton du køber kan du være sikker på at få en holdbar kvalitetscykel som kan klare det danske klima.

Udover Everton cykler forhandler vi hos HelloRider også en lang række andre cykel mærker. Tag et kig på vores brede udvalg af cykler her. Cykler fra Everton kan købes online hos HelloRider samt i vores testcentre i København og Arhus.