Ghost cykler

(4) 4 Varer fundet
Ghost

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Ghost cykler

Ghost Kato

Tysk udviklede Ghost er et velkendt navn i mountainbike-kredse, hvor kvalitet, holdbarhed og høj sikkerhed betyder alt. Ghost er innovative kvalitetscykler, der ligger helt i front, både på mountainbike-spor og på cykelstier verden over. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde dig Ghost cykler på HelloRider

Ghost er kvalitet efter tyske forskrifter og er både velkendt og anerkendt i professionelle mountainbike-kredse. Ghost er udtænkt og udviklet af inkarnerede cykelentusiaster, der ikke kan forliges med det næstbedste. Derfor har de skabt en cykel, der vinder terræn over hele linjen, og som tilmed udmærker sig ved et fuldendt design. Ghost viser vejen på landevejen, og når det gælder om at nå nye højder indenfor mountainbiking er Ghost helt i front.

Altid det bedste med en Ghost cykel

Hver enkelt Ghost cykel skal leve op til de høje sikkerheds standarder, der efterspørges, og Ghost ligger i frontfeltet, når det gælder udvikling af nye, innovative løsninger. Alle modellerne er udstyret med kvalitetsdele for kræsne MTB-entusiaster.

Ghost cyklerne er kvalitet til prisen, hvorfor du med dette mærke kun opnår fordele med en mountainbike fra Ghost, da du får rigtig meget cykel for pengene. Cyklerne er stærke og holdbare og produceret med udvalgte komponenter for at tilstræbe så lidt vedligeholdelse som muligt.

Hos HelloRider sælger vi mere end blot cykler. Står du og mangler tilbehør til din nye cykel er du kommet til det rette sted.
Køber du tilbehør til din nye cykel sørger vi naturligvis for montering heraf.

Hos HelloRider hjælper vi dig gerne med at finde den cykel som passer lige præcis til dig og dine behov, hvad enten du er nybegynder eller passioneret mountainbike entusiast.
Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice for at få hjælp til at vælge den rigtige cykel, så du får mest mulig glæde af dit køb. Kontakt os via mail, chat eller telefon.
Du finder hos HelloRider en bred vifte af kvalitets cykler fra en lang række mærker.

Ghost mountainbikes fra HelloRider vurderes med et gennemsnit på 9.8, baseret på 29 kundeanmeldelser. Priserne på Ghost mountainbikes varierer fra 4.699,-DKK til 9.499,-DKK.