Giant fietsen

Giant cykler

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Giant cykler er verdens største cykelproducent

Giant cykel

I Taiwan år 1972 blev Giant grundlagt. Dette var begyndelsen på en ny standard af cykler på cykelmarkedet. Lige siden starten har der været en stor anerkendelse af Giant cykler. Interessen for cyklerne har ligeså vokset med årene, hvilket også har betydet en øget popularitet blandt ryttere verden over. Dette skyldes hovedsageligt det store sortiment af Giant cykler, hvor der kan vælges blandt forskellige typer og modeller, såsom mountainbikes, racercykler, elcykler og mange flere. I dag betegnes cykelmæket som værende den største cykelproducent i verden. Udover den populære Giant cykel, har mærket siden dets begyndelse også været med til at udvikle andre kvalitets cykler, hvorfor 30% af kapaciteten på deres cykelfabrikker anvendes til at designe modeller for andre kendte mærker.

Målet hos Giant cykler er at inspirere til eventyr hos alle cyklister. I fremstillingen af en Giant cykel bliver der konsekvent fulgt tre principper: håndværk, innovation og inspiration. Kombinationen af disse principper sikrer, at mærket kan producere højkvalitets cykler. Cykelmærket har årene igennem vundet en del verdensmesterskaber og designpriser. Priserne har dog ikke nær så høj prioritet som rytternes cykelopevelser. Det er uhyre vigtigt for Giant cykler, at give ryttere, både professionelle såvel som motionister, den absolut bedste cykel, således de kan få en høj cykelglæde. Mærket Giant cykler yder derfor altid sit bedste inden for design samt kvalitet ved hjælp af godt håndværk.

Ride Life – Ride Giant

Cykelmærket er kendt for deres alsidige produktsortiment, der tilbyder Giant cykler til enhver rytter. Du kan nemt specificere dine behov baseret på, hvordan du forventer at anvende din cykel. Giant cykler kan anvendes både til konkurrerende sportsbrug, hvor der skal flyttes grænser, eller mere livsstilsbetonet, hvor der cykles af sjove og praktiske grunde. Alle niveauer er altså velkomne. Derudover kan Giant cykler købes i stort set alle prisklasser, hvilket gør dem let tilgængelige for Giant cykel entusiaster verden over.

Produktionen foregår stadig i Taiwan, hvor tingene aldrig står stille. Der designes og findes på nye tiltag dagligt. Derudover bliver nyt innovativt udstyr ofte testet på Giant cykler og nye cykelmodeller bliver udviklet. Mærket var ligeså det første til at introducere Giant cykler lavet af kulfiber, et mere let og stødabsorberende materiale. I dag anvendes også aluminium på stellet af cyklerne. Giant cykler har siden deres introduktion været med til at redefinere måden, hvorpå cykler bliver skabt. At finde på effektive løsninger på komplekse problemstillinger er noget cykelmærket er ekspert i, idet det har formået at skabe kvalitetsstærke cykler, som både den professionelle såvel som den almindelige forbruger kan gøre brug af. Giant cykler er skabt til at håndtere al slags terræn, så du med ro i sindet kan nyde turen, hvor dine behov og målsætninger vil blive opfyldt. Du vil altså altid føle, at du gør en god investering med en cykel fra Giant.

Sammenlign produkter