Giant cykler (2)

(2) 2 Varer fundet
Giant

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Giant cykler siden 1972

Giant cykel

Siden 1972 har Giant cykel produceret cykler med henblik på at skabe bedre cykeloplevelser for mennesker over hele verden og gøre cykling tilgængelig for alle ved at følge principperne for håndværk, innovation og inspiration.

Det begyndte med at producere letvægts aluminiumsrammer. Senere hen gav Giants cykler evne til at producere cykler i høj kvalitet, til en overkommelig pris mulighed for mange cykelister til at udforske og opleve glæden ved at cykle på en helt ny måde. Siden da har Giant cykel gjort banebrydende fremskridt i teknikker indenfor aluminium og composite. Giant introducerede den første kulfiber cykel til en overkommelig pris og transformerede racercykler med deres Compact Road design. Med Giants Maestro Suspension blev der etableret et nyt niveau af ydeevne til off-road og racing.

Hos HelloRider finder du et stort udvalg af lækre Giant cykler, lige fra de klassiske hverdags cykler og citybikes til de kendte sporty racere og mountainbikes som Giant er så kendt for. Derudover finder du de nye spændende cyclocross og hybrid modeller, som er klar på enhver udfordring, foruden elcykler til at hjælpe dig fremad på din cykeltur.

Vi har hos HelloRider Giant cykler i flere forskellige kategorier:

Ride Life - Ride Giant

Giant cykler er med til at vinde verdensmesterskaber og design priser, men også hjerterne hos folk der gerne vil ud på veje og stier for at cykle.

Hvis du er i tvivl om hvilken Giant cykel du skal vælge med dette omfattende udvalg er du velkommen til at kontakte vores kundeservice enten via telefon, mail eller chat. Så skal vi nok hjælpe dig med at finde den helt rigtige Giant til dine behov.
Se også vores store udvalg af andre lækre cykler fra en lang række af de bedste kvalitetsmærker

Gaint cykler fra Smartcykler vurderes med et gennemsnit på 8.9, baseret på 93 kundeanmeldelser. Priserne på Giant cykler varierer fra 4.199,-DKK til 64.999,-DKK.