Giant Elcykler

(2) 2 Varer fundet
Giant

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Giant elcykler

Giant elcykel

Giant er en af verdens største og førende producenter af cykler. De fremstiller et imporende sortiment af cykler, der bl.a. inkluderer mountainbikes (MTB), racercykler, elcykler og mange flere. Specielt Giant elcykler bliver produceret med henblik på håndværk, innovation og inspiration. Disse tre principper gør en Giant elcykel til noget helt særligt og unikt.

De bruger utrolig mange ressourcer på at udvikle de bedste motorer og batterier til deres elcykler. Det betyder ligeså, at der bliver anvendt komponenter, som udelukkende er udviklet til brug på deres elcykler. Et af kendetegnene ved en Giant elcykel er dens stel og forgaffel, som er ekstra kraftig, sammenlignet med en traditionel cykel, da det skal kunne holde til motorens påvirkning. En Giant elcykel er typisk forsynet med det nyeste Lithium-Ion batteri.

Gennemført innovation på elcykler fra Giant

Det helt unikke ved Giant elcykler er, at de er udstyret med Hybrid Cycling Technology. Et innovativt system der kombinerer kraften fra motoren med din egen kraft. Systemet forøger altså dine egne kræfter, hvilket gør det muligt at køre længere distancer på elcyklen, uden du bliver træt i benene. Når du cykler på sådan en elcykel, vil det føles som en ensartet kraft og derved give en naturlig køreoplevelse.

Giant elcykler har fire forskellige funktionsmåder, hvorpå du kan udnytte den ekstra kraft, når det er nødvendigt. Dette sørger ligeledes for, at batteriet på elcyklen holder længst muligt. Som en del af Hybrid Cycling Technology anvendes der også Pedalplus på elcyklerne. Denne teknologi efterligner din naturlige måde at cykle på, hvilket sker med hjælp fra fire sensorer, der måler nøjagtigt hvor hårdt du træder i pedalerne. På en Giant elcykel vil du have let ved at komme op ad stejle bakker. Samtidig vil det føles som at have medvind på cykelstien, lige meget hvor du cykler.

Køb af Giant elcykel

Overvejer du at købe en Giant elcykel? Det er vigtigt at have in mente, at en elcykel ikke er helt ligesom en almindelig cykel. Prøvekør gerne forskellige elcykel modeller, da det vil give dig en god fornemmelse for, hvilken elcykeltype der passer bedst til dit behov. Du kan prøvekøre Giant elcykler i alle vores landsdækkende testcentre. Her vil også vores elcykeleksperter stå klar til at rådgive og hjælpe dig på vej i processen.

Giant elcykel tilbud? Vi har ofte gode tilbud på elcykler fra mange kendte mærker. Alle tilbuddene er gældende både online og i vores testcentre.