Giant mountainbikes / MTB

(1) 1 Vare fundet
Giant

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Giant er specialister i mountainbikes

Giant MTB

Tillid, kvalitet og jordnærhed – tre ord der meget passende beskriver, hvad en Giant MTB / mountainbike står for. Giant har siden 1972 været særligt dedikeret til deres topkvalitet Giant MTBs. Fremstillingen af en Giant MTB startede i Taiwan. Sidenhen er produktionen også rykket til både Kina og Holland. Stribevis af Giant MTB fremstilles hvert år fra lokationer i disse lande. Selvom mærket har opnået en førende position i cykelverdenen, formår de stadig at fastholde deres rødder og faster værdier, når der produceres Giant MTB / mountainbikes.

Mærket har i over 40 år været med til at udvikle mountainbikes og cykler. Innovativ teknologi og nye tendenser er en etableret del af deres dagsorden, hvorfor de både har beskæftiget sig med at videreudvikle eksisterende teknikker samt udvikle nye koncepter. De har bl.a. introduceret aluminiumsstel, hvor stål ellers i en lang årrække har været standarden. Du kan i dag selv vælge, hvilken type stel du foretrækker på din Giant MTB. Deres innovative tilgang er bare én af de centrale aspekter, der gør, at en Giant MTB er yderst populær blandt cykelryttere. Den mangeårige viden og højkvalitets ressourcer er blot nogle af de komponenter, som gør Giant MTB / mountainbike førende inden for deres felt.

Giant MTB – oplev ægte cykelglæde

En værdi der står højt på dagsordenen angående en Giant MTB er, at rytteren skal opleve ægte cykelglæde på en helt ny måde. Missionen er baseret på, at de vil motivere flere til at springe op på en mountainbike og udfordre dem selv og deres kunnen. Den generelle brugeroplevelse vægtes altså utrolig højt hos mærket, hvorfor der altid ydes det absolut bedste inden for design og kvalitet. Dette afspejles ligeså i deres store udvalg af Giant MTBs, hvor der kan vælges mellem et utal af modeller i varierende prisklasser, således alle kan være med.

Mærket fremstiller cykler til forskellige anledninger, dette inkluderer bl.a. weekendture, ræs i skoven og konkurrencekørsel. Derudover kan der vælges imellem en Giant MTB med hardtail – affjedring på forgaflen – eller all-in med full suspension. Afhængig af behov kan der yderligere specificeres på sportscyklen, værende om det er farver, former eller dæk- og stelstørrelse. Uanset hvad du ønsker så designer og producerer mærket altså det hele. Det vil sige, at alle typer af MTB-ryttere vil få tilgodeset deres forventninger. Dette er ligeså én af grundene til, at Giant MTBs / mountainbikes er førende i cykelbranchen.

Hos HelloRider udbyder vi et stort udvalg af Giant MTBs og cykler fra Giant, så du kan få lige præcis den, som passer til dine behov og giver dig størst samt ægte cykelglæde