Giant Racercykler (24)

(24) 24 Varer fundet
hellorider-elsker-elcykler

Tabel Liste

Sæsonafslutning

Tabel Liste


Til toppen

Giant Racercykel

Giant Racercykel

Giant har siden 1972 produceret kvalitetscykler til mennesker over hele verden, og samtidig gøre cyklen tilgængelig for mængden frem for de få, ved at følge principperne om godt håndværk, innovation, og selvfølgelig inspiration. Som nogle af de første på markedet, introducerede Giant letvægts aluminiumsrammen, og siden da har Giant b.la. været banebrydende i form at være de første til at introducere den første kulfiberramme, til en overkommelig pris, og samtidig transformere Giant racercykler med deres compact road design.

Den rigtige racercykel

Når du skal ud og købe din næste Giant racercykel, vil det altid være en rigtig god ide, at du forventningsafstemmer dine egne ambitioner, og selvfølgelig også dit nuværende niveau. Det hele skal gerne stemme overens konstant, og det kan ikke betale sig over for dig selv, at købe den cykel, du håber kommer til at passe til dit niveau om et eller to års tid. Derfor skal du altid sørge for at købe den cykel der passer til dig nu, og dit niveau. Det er altid en bedre ide at købe cykler i takt med at du vokser som rytter. På samme måde er der heller ingen grund tll at købe den dyreste cykel, hvis du kan nøjes med den mellemste eller sågar den billigste, hvis dine ambitioner ikke er mere end en hyggelig tur i weekenden, og hvad det nu kan blive til.

Vores showroom og butikker

Hvis du har yderligere spørgsmål, eller har brug for hjælp til at vælge en Giant racercykel, er du velkommen til at besøge os, i en af vores butikker eller testcenter i København, Aarhus, Aalborg, Kolding, Odense eller Glostrup. Vi hjælper dig hellere end gerne med at finde en Giant racercykel, og svare selvfølgelig på alle dine spørgsmål. Hvis dette ikke kunne være en mulighed, er du selvfølgelig også mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice, på enten telefon, mail eller chat.