Giant Racercykler

(14) 14 Varer fundet
Giant

Tabel Liste

Sæsonafslutning

Tabel Liste


Til toppen

Giant racercykel – håndværk, innovation og inspiration

Giant racercykel

Giant blev grundlagt tilbage i 1972. Siden dets start har mærket haft stor success med deres cykler, og specielt racercykler. Grunden hertil skal hovedsageligt findes i det høje, kvalitets håndværk, som hver Giant racercykel kendetegnes for. Derudover har mærket også været banebrydende indenfor cykel branchen. I 1987 fremstillede de den første carbon racercykel. Disse var helt unikke, da cyklerne bestod af et carbon-rør, der blev holdt sammen af aluminium samlinger. En innovativ kombination, der ikke før var set indenfor cykel branchen. Giant racercykler med carbon stel fik hurtigt stor success – og er stadig en stor success i dag. Både professionelle såvel som racercykel entusiaster på et lavere niveau kan være med, og har taget racercyklen til sig i stor stil. Introduktionen af carbon racercyklen satte for alvor mærket på kortet som førende indenfor fremstillingen af racercykler.

Udover at være de første til at fremstille en carbon racercykel, så introducerede Giant også den første kulfiberramme. Dette var med til at transformere Giant racercykler, så de fik et mere compact road design. En racercykel fra Giant kendetegnes for dets gode håndværk, innovation og selvfølgelig inspiration.

Kanaliser din indre Tour de France rytter

Der findes en del forskellige Giant racercykler på markedet i dag. Dette skyldes, at mærket producerer flere forskellige modeller og har derfor et stort udvalg af racercykler i deres sortiment. Overordnet set bliver disse inddelt i to kategorier: TCR og Defy. TCR anvendes ofte som race/konkurrence cykel, hvorimod Defy fokuserer en smule mere på komfort. Denne er ligeså en performance cykel. Derudover fremstilles der også en cykelcross model, som kaldes for TCX. Denne må ikke forveksles med en TCR.

Et karakteristisk komponent som mærket ofte anvender i fremstillingen af deres racercykler er sloping, hvilket er et meget skråt overrør. Denne er med til at give dig fuld fart, værende om du cykler på landevejene, træningsfaciliteter eller andetsteds. Når du skal ud at investere i en Giant racercykel, skal du holde nøje øje med modellen, da disse kan variere en del i forhold til køreoplevelse. Hvis du ønsker at kanalisere din indre Tour de France rytter ud i benene, så er en Giant racercykel helt sikkert den perfekte til dig.

Giant er en af de største cykel producenter i verden. De er ligeså førende indenfor fremstillingen af racercykler. Hos HelloRider kan du finde et stort udvalg af Giant racercykler. Afhængig af om du er til høj hastighed eller masser af fart, så har vi helt sikkert en Giant racercykel til dig – både til herre og damer. Derudover har vi indimellem racercykler fra mærket på tilbud samt Giant mountainbike / MTB, så hold øje med vores cykel tilbudsside.