Bulls Cykler

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bulls cykler - Tysk kvalitet i topklasse

Bulls cykel

Bulls cykel er af Tysk kvalitet i absolut topklasse. Firmaet blev oprindeligt startet i 1993, og har siden vist sig som en stor succes. Dette skyldes ikke mindst at Bulls cykel har fokus på at levere fantastiske cykler, til fornuftige penge. De udvikler selv deres cykler, og er således med hele vejen igennem, hvilket viser deres vision om at levere de bedste cykler til en fair pris. Designet er også i topklasse, og du vil uden tvivl se folk vende sig om på gaden eller i skoven, efter dig og din Bulls cykel. Kvaliteten er næsten en kategori for sig selv, tysk kvalitet ved vi jo alle hvad står for, og Bulls cykler er uden tvivl ikke en undtagelsen i dette. Da de selv samler cyklerne i Tyskland er kvaliteten i deres samlinger helt i top, og kan derfor muligvis spare dig for en ekstra tur til cykelmanden for at få lavet din cykel.

Bulls El mountainbike

Bulls cykler leverer el cykler i top kvalitet, med en motor fra Bosch siddende i kranken, er du sikret det bedste mulige naturlige træk, som hvis du selv trampede hårdt i pedalerne. Bulls cykel er i en klasse for sig i skoven, og vil helt sikkert få dig til at stråle. Bosch systemerne er en af de mest kendte el motor leverandører på markedet. Deres systemer er nogle af de mest driftssikre, og har en høj ydeevne, samtidig med at de levere en stor rækkevidde. Alt dette taget i betragtning, kan du være helt sikker på at når du køber en cykel fra Bulls, så er du garanteret maksimal køreglæde.

Besøg os

Hvis du har spørgsmål eller har brug for et råd om din næste Bulls cykel, er du meget velkommen i en af vores butikker. Hvis dette ikke skulle være en mulighed for dig, er du i stedet meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon, mail eller chat.

Producten vergelijken