Elcykel

Kildemoes cykler

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Kildemoes cykler i originalt dansk design

kildemoes cykler

Historien om Kildemoes cykler startede tilbage i tiden omkring 2. verdenskrig. Børge Kildemoes, som kun var 22 år gammel, begyndte at interessere sig for produceringen af cykelstel. Dette fandt sted hjemme i kælderen. Grundet krigen oplevede den unge herre dog, at det var svært at få skaffet det rette materiale og reservedele til cyklerne. Den første tid bestod derfor i at ombygge voksencykler til børnecykler. Han gjorde brug af de midler, som han havde. Produktionen og populariteten af Kildemoes cykler tog dog hurtig fart og inden for kort tid, blev en cykelfabrik startet, og fremstillingen af en Kildemoes cykel, som vi kender den i dag, begyndte.

Kildemoes cykler er i dag danskernes foretrukne cykelmærke. En Kildemoes cykel er bygget på tradition og høj kvalitet. Men det er ikke kun i Danmark, at Kildemoes cykler har opnået stor popularitet, Kildemoes cykler anerkendes verden over af cykelentusiaster. I 2006 og 2008 blev Kildemoes Cykler kåret til Superbrand blandt flere end 1.000 danske og udenlandske brands. Èn af grundene til sejren skal findes i selve cyklen, som symboliserer høj kvalitet og gode rødder i danske værdier og dansk design.

Altid på forkant med kvalitet og komfort

Selvom Kildemoes cykler har været på markedet i mange år, så formår Kildemoes cyklen at imødekomme cyklisters forventninger til en perfekt cykel hver gang. Grunden hertil skal findes i de forskellige kvalitetskomponenter, der anvendes i fremstillingen af en Kildemoes cykel. Disse er specielt udviklet til at kunne klare udfordringerne, som cyklister oftest møder i det daglige. Derudover har Kildemoes cykler et stort sortiment af cykler, der spænder lige fra kildemoes elcykler, kildemoes mountainbikes, kildemoes retro cykler og mange flere. Stellet på Kildemoes cykler er bygget i aluminium, hvilket givet et modstandsdygtigt og stift stel.

Hos Hellorider finder du Kildemoes cykler i mange forskellige modeller såsom Kildemoes damecykler, Kildemoes herrecykler og Kildemoes elcykler

Der er et høj kvalitetskrav til leverandørerne, som løbende udvikler på komponenterne til en Kildemoes cykel. Dette har bl.a. medvirket til, at de fleste Kildemoes cykler er monteret med et beskyttende indlæg i cykeldækkene, hvilket mindsker risikoen for punkteringer. Innovation af nye komponenter til Kildemoes cykler gør ligeledes, at en Kildemoes cykel lever op til adskillige krav og ønsker fra forbrugerne. Udover at leverer Kildemoes cykler i høj kvalitet, så formår Kildemoes også at forny sig og udvide deres sortiment, hvorfor du i dag kan finde Kildemoes cykler indenfor mange forskellige kategorier, bl.a. Kildemoes citybikes, Kildemoes klassisk cykel, Kildemoes elcykel og mange flere. Derudover findes Kildemoes cykler også med forskellige valgmuligheder, hvad enten det er farver, bremser eller geartyper. Du har altså mulighed for at vælge specifikke detaljer, så du får lige præcis den cykel, som passer præcis til dig og dine behov. Kildemoes cykler kan købes online hos HelloRider samt i vores testcentre rundt omkring i landet! HelloRider, Danmarks største elcykelspecialist!

Brug for hjælp til at vælge?

Uanset hvilken Kildemoes du er på udkig efter, kan du være sikker på, at du kan finde din nye Kildemoes cykel hos HelloRider. Se vores super gode tilbud på alle typer Kildemoes cykler såsom mountainbikes, elcykler og mange flere cykler. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte vores kundeservice på telefon, e-mail eller chat. Derudover står vores cykeleksperter altid klar til at rådgive dig i vores landsdækkende testcentre.

Sammenlign produkter