Kildemoes cykler

(2) 2 Varer fundet

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Kildemoes cykler – dansk superbrand

Kildemoes cykel

Historien om Kildemoes cykler startede tilbage i tiden omkring 2. verdenskrig. Børge Kildemoes, som kun var 22 år på det tidspunk, begyndte at interessere sig for produceringen af cykelstel. Dette fandt sted hjemme i kælderen. Grundet krigen oplevede den unge herre dog, at det var svært at få skaffet det rette materiale og reservedele til cyklerne. Den første tid bestod derfor i at ombygge voksencykler til børnecykler. Han gjorde brug af de midler, som han havde. Produktionen og populariteten af Kildemoes cykler tog dog hurtig fart og inden for kort tid, blev en cykelfabrik startet, og fremstillingen af en Kildemoes cykel, som vi kender den i dag, begyndte.

Kildemoes cykler i dag danskernes foretrukne cykelmærke. En Kildemoes cykel er bygget på tradition og høj kvalitet. Men det er ikke kun i Danmark, at cykelmærket har opnået popularitet, cyklerne anerkendes verden over at cykel-entusiaster. I 2006 og 2008 blev Kildemoes kåret til Superbrand blandt flere end 1.000 danske og udenlandske brands. Èn af grundene til sejren skal findes i selve cyklen, som symboliserer følselsmæssige fordele, som forbrugerne forventer og genkender i hver cykel.

Forskellige varianter af din Kildemoes cykel

Selvom cyklerne har været på markedet i mange år, så formår cykelmærket at imødekomme cyklisters forventninger til en cykel hver gang. Grunden hertil skal findes i de forskellige kvalitets komponenter, der anvendes i fremstillingen af en Kildemoes cykel. Disse er specielt udviklet til at kunne klare udfordringerne, som cyklister oftest møder i det daglige. Derudover har cykelmærket et stort sortiment af cykler, der spænder lige fra elcykler, mountainbikes, retro cykelr og mange flere. Stellet på Kildemoes cykler er bygget i aluminium, hvilket givet et modstandsdygtigt og stift stel.

Der er et høj kvalitetskrav til leverandørerne, som løbende udvikler på komponenterne til en cykel fra Kildemoes. Dette har bl.a. medvirket til, at de fleste Kildemoes cykler er monteret med et beskyttende indlæg i cykeldækkene, hvilket mindsker risikoen for punkteringer. Innovation af nye komponenter til cyklerne gør ligeledes, at en Kildemoes cykel lever op til krav og ønsker fra forbrugerne.Udover at leverer cykler i høj kvalitet, så formår Kildemoes også at forny sig og udvide deres sortiment, hvorfor du i dag kan finde en Kildemoes cykel indenfor mange forskellige kategorier, bl.a. citybike, klassisk cykel, elcykel og mange flere. Derudover findes Kildemoes cykler med forskellige valgmuligheder, hvad enten det er farver, bremser eller geartyper. Du har altså mulighed for at vælge specifikke detaljer, så du får lige præcis den cykel, som passer lige præcis til dig og dine behov. Cykler fra Kildemoes kan købes online hos HelloRider samt i vores testcentre i København og Aarhus.