Raleigh Cykler

Raleigh elcykler

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Raleigh elcykler – høj kvalitet og ekstraordinær design

Raleigh elcykel

Raleigh er synonym med kvalitetscykler. Dette gør sig særdeles også gældende, når det kommer til en Raleigh elcykel. Elcyklerne er indbegrebet af kvalitet og design. Visionen hos mærket lyder på, at en elcykel skal ligne en almindelig cykel, hvilket indebærer, at den skal være nem og praktisk at anvende.

På elcyklerne er der anvendt et batterisystem, som giver dig et venligt men kraftfuldt skub på cykelstien. Du vil altid føle, at du har medvind på cykelstien på en Raleigh elcykel, uanset terræn, vejrforhold og selv op ad bakke. Batteriet er gemt diskret under bagagebæret. Batterisystemet er et af de stærkeste på markedet. Du er derfor garanteret en dejlig cykeltur. Det moderne lithium-ion batteriteknologi, som er anvendt på disse elcykler, gør ligeså, at opladningen af elcykel batteriet er både hurtigt og let.

Vælg blandt forskellige modeller

Cykelmærket har specialiseret sig i forskellige cykeltyper og modeller inden for deres elcykel kategori. Der findes derfor et stort sortiment af Raleigh cykler og blandt deres elcykler findes følgende modeller: Elegance, Superbe og Superbe Comfort. Raleigh Elegance er en helt klassisk elcykel. Du kan montere både barnesæde og cykelkurv på cyklen. Denne type er utrolig praktisk og kan derfor nemt anvendes i det daglige. Superbe Comfort er bygget med affjedret forgaffel og sadelpind. Disse komponenter gør den ekstra behagelig at cykle på.

Raleigh Superbe elcykel, også kendt som Aktiv Sund elcyklen, er udviklet i samarbejde med Ældre Sagen. Raleigh-designere og testpiloter fra Ældre Sagen har arbejdet tæt i udviklingsprocessen for at komme til det bedste slutresultat. Denne type elcykel er helt unik. Den er tilpasset de danske forhold. Dette garanterer, at du får en robust og velkørende elcykel, som du kan gøre brug af i mange år.

Overvejer du at købe en elcykel fra Raleigh?

Før man vælger at investere i en elcykel, om det er fra Raleigh eller et andet kendt mærke, så er det en god ide at prøvekøre den først. Raleigh tilbyder tre forskellige elcykel modeller. Alle tre har hver især deres egne fordele. Køreoplevelsen kan ligeså variere fra cykel til cykel. I vores landsdækkende testcentre har du mulighed for at prøvekøre en Raleigh elcykel. Ved at prøvekøre forskellige modeller, vil du kunne få en god fornemmelse for, hvilken type der passer bedst til dig og dine behov.

Har du brug for rådgivning, før du vælger din nye Raleigh elcykel? Vores elcykel eksperter står selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig igennem processen. De vil også besvare dine spørgsmål. Hold øje med vores cykel tilbudsside, hvor vi indimellem har Raleigh elcykler på tilbud samt cykler fra kendte mærker. Tilbuddene er både gældende online og i vores fysiske testcentre.

Producten vergelijken