Kildemoes børnecykler

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Kom godt fra start på en Kildemoes børnecykel

Kildemoes Børnecykel

I Danmark er det vigtigt at lære at cykler fra en tidlig alder og med en Kildemoes børnecykel bliver læringen til en leg! En Kildemoes børnecykel er specielt designet til børn i alle aldre og produceres i derfor i mange forskellige farver, former og størrelser. En Kildemoes børnecykel er derfor den perfekte gave til både større og mindre børn, til dem som endnu ikke har lært at cykle endnu, og til dem som allerede elsker det!

Farver og størrelser på Kildemoes børnecykler

Det er vigtigt at størrelsen på en Kildemoes børnecykel passer til barnets alder og højde. Vær derfor altid opmærksom på stelstørrelsen op børnecykler før du køber den. Er du på udkig efter andre børnecykler eller andre Kildemoes cykler? Tag et kig i vores børnecykel eller Kildemoes cykel kategorier:

Ligesom andre Kildemoes cykler er Kildemoes børnecykler designede til brug i det danske klima. Når man sender sit barn ud på cykler er det vigtigt at vide, at cyklen er sikker at køre på for barnet. Derfor er alle Kildemoes børnecykler udstyret med fodbremse og ekstra fælgbremser.

Sammenlign produkter