Kildemoes cykler (23)

(23) 23 Varer fundet
Kildemoes

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Kildemoes cykler

Kildemoes City Colibri

Kildemoes cykelfabrik begyndte at producere cykelstel omkring 2. verdenskrig i en kælder og er derfor den dag i dag et mærke med mere en 70 års erfaring indenfor produktion af cykler og er et mærke med tradition og som er kendt for at bygge kvalitets cykler til hele Danmark.
Selv om Kildemoes cykler har været på banen i mange år, betyder det ikke at de ikke følger med tiden og de ved præcis hvad cykelister i dag forventer. Uanset om du er på udkig efter en citybike, en klassisk cykel, sportscykel eller elektrisk cykel kan du være sikker på at du kommer til at finde en favorit blandt Kildemoes alsidige, elegante og holdbare cykler.
Du finder endvidere fra Kildemoes mange forskellige valgmuligheder, hvad enten det er farver, bremser eller geartyper. Med Kildemoes har du mulighed for at vælge helt ned i detaljerne, når du skal ud og anskaffe dig en ny cykel.

Se et par gode eksempler på modeller nedenfor:

Kildemoes elcykler

Kildemoes cykler har fortjent sin plads på markedet for cykler med pedal assistance og har et større udvalg end mange andre spillere på banen. Potentialet i at skifte bilen ud med en elcykel på kortere strækninger er noget Kildemoes også ser klare fordele i og de forsøger derfor med deres store udvalg i elcykler at ramme den hidtil forbigået målgruppe.

Kildemoes - 15 års stelgaranti

Hos Kildemoes bygges alle stel i aluminium og stelgeometrien er tilpasset de forskellige cykeltyper ud fra komfort, fart og stabilitet. Aluminium er et materiale som giver stellet stivhed og en lav vægt. Alle stel fra Kildemoes bliver systematisk testet på laboratorier i blandt andet fald- og udmattelsestests. Derfor giver Kildemoes 15 års stelbrudsgaranti på alle deres stel.

Ud over en lang række Kildemoes modeller finder du hos HelloRider også mange kvalitets cykler fra en lang række andre mærker.
Finder du ikke lige den perfekte Kildemoes model for dig, så tag et kig på alle vores andre cykler og find den cykel der passer lige præcis til dine behov.

Er du i tvivl om hvilken cykel du skal have er du velkommen til at kontakte vores kundeservice enten via mail, chat eller telefon

Kildemoes cykler fra Smartcykler vurderes med et gennemsnit på 9.4, baseret på 149 kundeanmeldelser.
Priserne op Kildemoes cykler varierer fra 2199,-DKK til 19.999,-DKK.