Kildemoes City

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Kildemoes CITY - Perfekt til daglig pendling

kildemoes City

Kildemoes er et velkendt cykelmærke i Danmark og med god grund! En Kildemoes citybikes er perfekte til daglig pendling i bymiljøer og til længere ture på landevejen i weekenden. Kildemoes CITY-serien er designet med fokus på komfort og køreglæde og har derfor en behagelig opretsiddende køreposition, samt en komfortabel sadel. Alle Kildemoes CITY kommer med både fodbremse, håndbremse og bagagebærer. Kildemoes CITY findes desuden med frontlad for dem som har brug for mere plads til transport. Kildemoes har produceret mange populære modeller inden for citybikes i årernes løb og nogle af de mest kendte modeller kan du se herunder:

Kildemoes citybikes har altid været kendt for deres høje kvalitet og cykler der er tilpasset det danske vejr, men også design og ergonomi har altid været i højsædet. Hos en Kildemoes CITY er der flere kombinationer mellem både indvendige og udvendige gear og forskellige bremsetyper som V-bremser, skivebremser eller rullebremser. Stelkonstruktionen på Kildemoes citybikes bliver systematisk testet på et godkendt laboratorium og Kildemoes garanterer derfor et super holdbart stel.

Brug for hjælp til at vælge?

Med en Kildemoes citybike, ofte bare kaldet en Kildemoes CITY, kommer du nemt omkring i byen uanset om du er på vej på arbejde, til skole eller bare på søndagstur. En Kildemoes CITY er kendt for sit stilrene design og holdbare stel, hvilket gør cyklen til en vinder på flere fronter. Når du køber en Kildemoes citybike behøver du aldrig at bekymre dig om, at cyklen kan holde til hyppig brug og udendørsaktiviteter. En Kildemoes CITY er nemlig specialdesignet til det danske klima og er derfor slidstærk samtidig med at være elegant. På udkig efter en anden citybike end lige Kildemoes? Vælg mellem mange andre alternativer. Se eventuelt også vores super skarpe tilbud på Kildemoes CITY online. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte vores kundeservice på telefon, e-mail eller chat. Derudover står vores cykeleksperter altid klar til at rådgive dig i vores landsdækkende testcentre.

Sammenlign produkter