Kildemoes damecykler

(2)
Faldende orden
per page
Hurtigt lagerstatus filter
Nyhed: Angiv din højde og se udelukkende de cykler vi har på lager som passer præcis til dig. Nemt ikke?
Filtre
 1. Kildemoes City El Center 2017 Lav Indstigning
  Kildemoes City El Center 2017 Lav Indstigning
  • Motorplacering: Center
  • Motorteknologi: E-Going
  • Antal gear: 7
 2. Kildemoes City El RB7 Lav indstigning
  Kildemoes City El RB7 Lav indstigning
  • Motorplacering: Forhjul
  • Motorteknologi: E-Going
  • Antal gear: 7
Faldende orden
per page

Kildemoes Damecykler - Dansk topkvalitet

Kildemoes damecykel

Kildemoes damecykler findes i mange forskellige modeller og inkluderer blandt andet serierne City, Logic, Urban og Street. En Kildemoes damecykel er en cykel designet til kvinders anatomi. Dette betyder at styret oftest er tættere på sadlen og at cyklen har en lav indstigning uden overrør. I den mere sporty afdeling finder man serierne Logic og Street, mens Urban og City Kildemoes damecykler primært er designet til brug i bymiljøer. Desuden findes der Kildemoes damecykler i elektriske modeller så turen igennem byen går lidt lettere. En elektrisk Kildemoes damecykel gør det muligt for cyklisten at gøre noget godt for både helbredet og miljøet, helt uden at få sved på panden. En Kildemoes damecykel er designet med stil og komfort i fokus og findes desuden oftest med cykelkurv og bagagebærer for bedre transport.

Komfort, elegance og personlighed

Herunder finder du en række forskellige Kildemoes Damecykler:

En Kildemoes damecykel er en cykel med personlighed. Kom let og elegant frem til din destination på en lækker stilren Kildemoes damecykel. Har du brug for mere fart og et mere sporty udtryk? Så kig forbi en Kildemoes Logic Damecykel. Med en mere fremadrettet siddestilling oplever man betydeligt mindre vindmodstand samtidig med at ryg og skuldre ikke belastes unødigt.

Brug for hjælp til at vælge den helt rigtige Kildemoes Damecykel?

Se vores super skarpe tilbud på Kildemoes elcykler online. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte vores kundeservice på telefon, e-mail eller chat. Derudover står vores cykeleksperter altid klar til at rådgive dig i vores landsdækkende testcentre.