Kildemoes Logic

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Kildemoes Logic - En populær citybike hos danskerne

kildemoes Logic

Kildemoes Logic er en yderst populær citybike model fra Kildemoes som består af flere forskellige varianter indenfor cykler. Fra en Kildemoes Logic Flow med 7 indvendige gear og rullebremser, til en Logic Sport med ekstra udstyr som krystal effekt i lakken. Yderligere fås Kildemoes Logic Sport også med 8, 16 eller 20 udvendige gear, og bremsesystemer som mekaniske og hydrauliske skivebremser.

Der er derfor altid en Logic model der passer til dit ønske. Skal det være en citybike eller decideret sportscykel, kan Kildemoes Logic altid findes i en model og farve der matcher dig. Nogle af Kildemoes Logic modellerne fås endda i op til fire forskellige farver.

Mere information

Har du brug for at vide mere om Kildemoes Logic cyklen, skal du ikke være bange for at kontakte vores eksperter! De sidder klar til at besvare dine spørgsmål på telefon, e-mail eller i en af vores butikker. Var en Kildemoes Logic ikke noget for dig? Se vores udvalg af Citybikes, elcykler eller sportscykler, sammen finder vi en cykel der passer dine behov!