Kildemoes

Kildemoes Urban

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Kildemoes Urban

kildemoes urban

En Kildemoes Urban er en praktisk og lækker cykel som er perfekt til til både pendling, indkøb og andre daglige gøremål. Ligesom andre Kildemoes modeller er denne Kildemoes Urban designet specielt til at kunne udstå det danske vejr i alle sæsoner. Med et stift aluminiumsstel og slidstærke dæk er der intet en Kildemoes Urban ikke kan klare! Udstyret med både fodbremse og v-bremser er du desuden sikret sikker opbremsning i alle situationer.

Fuldt udstyret med alt det bedste fra Kildemoes

Med 7 gear og et stilrent design er en Kildemoes Urban en sikker vinder til daglige cykelture og i bymiljøer. Udstyret med kurv og bagagebærer er en Kildemoes Urban både nyttig og elegant. Du kommer derfor ubesværet omkring i byen og på hyggelige søndagsture med en Kildemoes Urban.

Mere information

Søger du mere information om Kildemoes Urban? Kontakt endelig vores eksperter, de sidder klar på telefon, email eller i en af vores landsdækkende butikker. Var en Kildemoes Urban ikke hvad du var på udkig efter? Se også vores udvalg af citybikes, sportscykler eller elcykler. Sammen finder vi den cykel der passer dig!