Klickfix

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

KLICKfix

KLICKfix er oprindeligt fra Tyskland, og blev oprindeligt stiftet under navnet Rixen & Kaul GmbH i 1988. Deres første product var en lille rød nippel nøgle, som stadigvæk efter snart 30 år, stadig bruges og ikke mindst foretrækkes af profesionelle, ikke mindst på vores egne værksteder.

Under navnet KLICKfix introducerede Rixen & Kaul, deres første quick release vare, som var en styreadapter, og som årene er gået er dette produkt blevet et standard produkt på cykelmarkedet. Siden da er mange forskellige adaptere og løsninger kommet til, og flere udvikles stadig for at følge og tilpasse udvikingen. I dag anses Rixen & Kaul som specialister af quick release produkter til cykler, og tilbyder det bredeste udvalg af adapter systemer, og kombineret med et deres store produktsortiment af tilbehør såsom tasker kurve og låse. Mange kendte mærker leveres med Rixen & Kaul quick release systemet.

Tysk kvalitet

Der bliver i stadig større grad længere mellem virksomheder der selv producerer deres produkter lokalt, men Rixen & Kaul er stadig en af dem, og de producerer deres varer ud fra den tyske by Solingen.Dette omfatter alt fra design, produkt optimering, montering og embalage.

Klickfix sortiment

KLICKfix forsøger hele tiden at være innovative, og nægter at kopire andre, i stedet forsøger de at holde fokus på at uvkle bedre løsninger, bedre kvalitet og et bedre design. Hos finder du et bredt udvalg af KLICKfix produkter som du kan finde her:

Hurtig Levering & Service

Hos har vi en altid en lynhurtig levering som sikrer dig at din vare er fremme i løbet af et par dage, og at du derfor ikke skal gå og vente og blive utålmodig. Hvis du i stedet ikke kan vente, kan du med fordel besøge en vores butikker i enten Aarhus eller København til en snak eller en kop kaffe. Vi hjælper dig hellere end gerne og svare på alle dine spørgsmål.

Sammenlign produkter