Kross cykler

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Kross cykler - Høj kvalitet og moderne design

Kross cykler

Kross cykler blev grundlagt i 1990. Mærket og dets cykler er kommet til hvor de er i dag takket være deres passion, vision og konsistents fra deres grundlægger. I løbet af 20 år har Kross cykler udviklet sig fra at være en lille cykelbutik til en af de mest populære cykelproducenter i Europa. 2006 var et af de vigtigste år for Kross cykler. Det var året, hvor de introducerede forskellige produkter i kategorier som mountainbikes, citybikes og Cyclecross cykler. Nyt design blev introduceret og ny kvalitet blev implementeret. Komponenter og bedre rammer sammen med materialer blev udviklet. Det var nu at Kross cykler alvorligt begyndte at udfordre og kunne sammenligne sig både teknologisk og visuelt med cykelverdenen.

En omhyggelig produktion

Inspirationen til deres cykler stammer fra de følelser, der opstår under en cykeltur. Denne viden omdannes derefter til produkter fremstillet af Kross cykler. En virksomhed med aktive cyklister, der ønsker at tilbyde de bedste cykler til resten af verden. Lidenskaben kommer fra de aktive cykelentusiaster, som virksomheden er bygget på. Kross cykler har fabrikker og produktionsfaciliteter som sikrer, at produkterne er moderne indenfor design og konstruktion. Fra tegnebrættet til slutproduktet kontrolleres hvert produkt omhyggeligt for at sikre kvalitet og effektivitet.

Kross cykler tænker på miljøet

En Kross cykel er designet og fremstillet i høj kvalitet i henhold til virksomhedens nøgleord. Virksomheden er engagerede i miljøproblemer og arbejder konstant på at minimere og forebygge negativ miljøpåvirkning. Ydeevne gennem kvalitet og et sundt miljø er deres motto. Kross cykler er normalt designet og dedikret til at give brugeren en fantastisk cykeloplevelse hver gang. Høj kvalitet i sine komponenter og et fantastisk design. Med en elcykel fra Kross cykler får du en cykel med god geometri og fleksible løsninger. Du får en elegant køreoplevelse hver gang og undgår at komme frem med sved på panden! Har du brug for mere viden om Kross cykler? Kontakt endelig vores specialister på telefon, email, chat eller besøg en af vores landsdækkende butikker. De kan hjælpe med at finde den Kross cykel der passer dig!

Sammenlign produkter