Bakfietsen

Ladcykler

(1)
Faldende orden
per page
Lynhurtig levering
Indtast din højde og se cykler i din størrelse med mulighed for lynhurtig levering!
Filtre
  1. Udstillingsmodel
    Christiania Light Lav Indstigning - Universeel - Udstillingsmodel
    Christiania Light Lav Indstigning - Universeel - Udstillingsmodel
    • Antal gear: 7
    • Stel materiale: Aluminium
Faldende orden
per page

Ladcykel: Den praktiske transportcykel

Ladcykel

En ladcykel er utrolig praktisk, når du skal transportere børn, dyr eller bæreposer fra A til B, specielt hvis du bor i en af de større byer. Derudover er ladcykler et godt alternativ til bil eller offentlig transport. Du kan altså nemt komme rundt uden at skulle tænke på parkering eller benzin. Samtidig får du rørt dig og du får en masse frisk luft i hverdagen. Dertil er der færre omkostninger forbundet med en ladcykel fremfor en bil.

Ladcykler kræver dog lidt mere vedligeholdelse i forhold til den traditionelle cykel. Det er en god ide at rengøre og vedligeholde cyklens gear, bremser og andre sliddele. Vask også gerne ladet i ny og næ, så det forbliver rent og lækkert for dine børn at sidde i. Hvor meget må man læsse ladcykler med? Dette er alene op til fabrikanten at bestemme, så det komme an på hvorfra du køber ladcyklen. Hvis du vil bruge din ladcykel til børn og hunde, så vil vi råde dig til at læse fabrikantens oplysninger grundigt, før du tager din ladcykel i brug. Overlæsser du ladcyklen kan du nemlig risikere, at den ikke længere kan bremse ordentligt eller i værste tilfælde, at den falder sammen.

Ladcykel med motor

Du kan i dag købe ladcykler med elmotor eller uden motor. Hvilken type ladcykel du skal vælge afhænger af dit behov, samt hvad du forventer ladcyklen skal anvendes til. En ladcykel uden motor kan ofte være hård og tung at cykle på over længere strækninger samt op ad bakker. En ladcykel med elmotor gør det nemmere og hurtigere at komme frem, og cyklen vil ikke føles nær så tung med børn og bæreposer i ladet. Udover de praktiske og sundhedmæssige fordele, så er en ladcykler med elmotor også langt mere miljøvenlig i forhold til en bil. Motor eller ej, ladcykler er både bæredygtige samt utrolig praktiske.

Køb ladcykel hos Hellorider

Ladcykler findes i mange forskellige modeller, og de kan være svære at vælge imellem. Derudover kan det også være svært at bestemme på forhånd, hvilken elcykel er bedst. I vores landsdækkende testcentre står vores cykeleksperter altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du får valgt den helt rette ladcykel til dit behov.

Søger du et godt ladcykel tilbud? Vi har regelmæssigt gode tilbud på vores cykler, hvor også du kan være heldig at spotte ladcykler. Alle tilbud er altid gældende både online og i vores testcentre.

Sammenlign produkter