Liv mountainbikes / MTB

(1) 1 Vare fundet

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Det skønne liv på en MTB

Liv MTB

I 2015 blev cykelmærket – Liv – introduceret på det internationale cykelmarked. Mærket er en udspringer fra den anerkendte cykelproducent Giant. En Liv MTB blev hurtigt en favorit blandt kvinder, hvilket der er en helt speciel grund til. Mærket er nemlig udviklet med henblik på at skabe den perfekte og mest optimale mountainbike til kvinder. Den tætte familieforbindelse til Giant har ligeså nogle gode fordele, idet der anvendes nogle af de bedste teknologier og materialer indenfor cykelkonstruktion, når en Liv mountainbike bliver fremstillet. Dette sikrer, at en Liv MTB opnår den bedst mulige funktion.

Det unikke hos Liv er den specielle geometri på deres cykler. Denne er baseret på den kvindelige anatomi. Før cykelmærket blev introduceret på markedet, valgte kvinder ofte en lille herremodel, når der skulle investeres i en ny MTB. Dette gav dog dårlige cykeloplevelser, idet komforten ikke var optimal. På en Liv mountainbike vil kvinder få en bedre pasform og derved øge køreglæden. Udover den målrettede geometri forskel, spænder udvalget af mountainbikes bredt. Der kan vælges mellem forskellige farve kombinationer og designs.

Liv mountainbike – fit, form og funktion

Der ligger en unik ideologi bag produktionen af Liv MTB. Denne kaldes for 3F, og står for: fit, form og funktion. Disse elementer guider ingeniører og designere, når cyklerne skal produceres. Ideologien er gennmgående for hele processen og skal sikre, at kvinder føler sig selvsikre på cyklen samt kan nyde en god cykeloplevelse.

Hvert element har sin mission. FIT sørger for, at pasformen passer perfekt til den kvindelige MTB-rytter. Produktionen af en Liv mountainbike baseres derfor ikke på en herremodel men designes derimod fra bunden. Dette sikrer, at geometrien passer til den kvindelige anatomi. FORM handler om mærkets løbende udvikling på deres cykler. Hvert år bliver der introduceret en ny farvepalet, som er gennemgående for både cykler, gear og tøj. Farverne afspejler nutidens tendenser. Derudover bliver der også defineret nye kategorier, hvilket giver kvinder et endnu større udvalg af mountainbikes fra mærket. Det sidste element, FUNKTION, sørger for, at cyklerne performer optimalt i deres element. Dette gælder både skove, træningsfaciliteter samt landeveje. Cykelmærket sigter hele tiden efter at producere cykler, der er hurtigere og bedre. Dette gøres ved at implementere og tilpasse teknologier samt komponenter, der anvendes på mountainbikes fra Giant.

3F ideologien sikrer, at en Liv MTB er i topklasse. Dette er cykler af høj kvalitet. Derudover er de helt unikke og ligger ofte på toppen af listen, når det kommer til kvindelige mountainbikes.