Liv Racercykler

(14) 14 Varer fundet
Liv

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Speciel designet racercykler til kvinder

Liv racercykel

I 2015 lancerede Giant et selvstændigt mærke – Liv – som er dedikeret til kvinder. Liv racercykler bliver testet af kvinder, så den bedste siddestilling og komfort opnåes. Liv er det første cykelmærke, der tilbyder en omfattende produktsamling designet specielt til kvindelige cyklister. Uafhængig af niveau eller stil tilbyder mærket de bedste racercykler, hvilket hjælper kvinder til at opdage nye muligheder gennem cykling. Køreoplevelsen er i højsædet.

Selvom mærket er en del af Giant familien, så er der et stort, selvstændigt team bag fremstillingen af en Liv racercykel. Både designere og ingeniører samarbejder tæt og omhyggeligt, når en ny cykel skal designes samt produceres. Hver vinkel på cyklen skal nemlig passe helt korrekt til kvindens anatomi. Alle cyklerne er designet til at maksimere komfort og balance. Derudover bliver der lagt stor vægt på, at cyklen skal være nemt at håndtere og manøvre rundt. Der er selvfølgelig et par frynsegoder ved at være en del af Giant familien, bl.a. bliver der anvendt Advanced-Grade Composite teknologi, når der skal fremstilles carbon rammer. Dette sikrer en Liv racercykel i topklasse.

Kvindelige cyklister har i dag flere muligheder at vælge imellem, end hvad har været tilfældet førhen. Flere racercykler bliver nemlig designet med kvinders behov in mente. Liv racercykler fremstilles fra brunden. På den måde sikres en god køreoplevelse samt højere køreglæde på hver cykel.

Liv racercykel – høj komfort og elegant design

Kvinder kan sagtens køre på racercykler, der er designet til mænd. Dog kan manglende optimal komfort have en negativ indflydelse på køreglæden. Ifølge en undersøgelse, foretaget af Liv, viste resultater, at en kvindes effektivitet ikke er nær så høj på en herre racercykel i forhold til en cykel designet til kvinder. Dette skyldes hovedsageligt de grundlæggende forskelle i kvinder og mænds anatomi. Mærket konkluderede, at kvinder har brug for en racercykel, hvor deres behov og kropsbygning bliver inddraget i designet samt geometrien. Resultaterne har ligesiden været grundstenen hos det populære cykelmærke.

Rammegeometrien på Liv racercykler bliver baseret på forholdet mellem torso og benlængdeforhold. Dette har den største effekt i forhold til, hvordan kvinder sidder samt er afbalanceret på en cykel. Kvinder har en tendens til at have en kortere torso men længere ben end mænd. Disse proportioner gør ligeså, at en kvinde bøjer for langt over cyklen på en herre racercykel. Dette resulterer i et for langt strakt, og dermed mindre behageligt at cykle.

En Liv racercykel er perfekt til landevejs kørsel. Derudover er du garanteret komfort i højsædet. Søger du Liv racercykler på tilbud? Hold øje med vores tilbudsside, hvor racercykler fra Liv samt andre kendte mærker ofte er at finde.