Moederfiets

Bedstemorcykler

(2)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. VanTuyl Donna N8 2019 Dame
  VanTuyl Donna N8 2019 Dame
  • Antal gear: 8
  • Bremsetype: Rullebremser
  • Stel materiale: Aluminium
 2. Cortina Common Family N7 2020 Dame
  Cortina Common Family N7 2020 Dame
  • Antal gear: 7
  • Bremsetype: Rullebremser
  • Stel materiale: Aluminium
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bedstemorcykel med plads til børnebørnene

bedstemorcykel

At cykle med børn på cyklen kan nogle gange være en vanskelig affære. Heldigvis findes der "bedstemorcykler" så du nemt kan have dine børn eller børnebørn med på cyklen! En bedstemorcykel, eller en cykel til forældre generelt, har et ekstra langt stel, et bredt styr og lav indstigning. Alt dette medvirker til at der er mere plads på cyklen, så du nemt kan montere barnesæde og gør at både du og barnet får en mere komfortabel køretur. Dobbelt støttefod og styrlås sikrer at cyklen står stabilt når børn skal løftes op og ned af barnesædet. På Hellorider finder du et bredt udvalg af bedstemorcykler i forskellige farver og designs. Hos Hellorider kan du finde flere bedstemorcykler, se for eksempel vores udvalg af Cortina bedstemorcykler.

Nem transport i hverdagen

For alle forældre eller bedsteforældre er en cykel med plads til børnene, et 'must have'. Det er praktiske og robuste cykler der både giver komfort og sikkerhed.

Udover bedstemorcykler har vi hos hellorider også en lang række andre cykler, så du helt sikkert kan finde en model der passer lige til dine behov. Find din nye cykel hos os!

Mere information?

Har du spørgsmål til bedstemorcyklen, eller du på udkig efter andre oplysning? Så kontakt os venligst! Vores team af cykeleksperter er klar til at besvare alle dine spørgsmål!

Producten vergelijken