MBK cykler

(1) 1 Vare fundet
MBK Cykler

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

MBK cykler

MBK cykel

MBK er stilfuldt dansk design, uforlignelig funktionalitet og kvalitet hele vejen igennem.
Cyklerne er skabt at transportere dig mellem hjem og din destination, hvor end du skal hen. Du kommer frem med fuld fart og stil. Der er fuld fokus på at cyklen er tilpasset dit forbrug som kunde, samtidig med at designet er fuldstændig i top. Dette ser man tydeligt på de forskellige MBK modeller i sortimentet, hvor du både finder cykler i kategorierne citybikes, klassiske cykler, men også elcykler.

Cyklerne er designet og produceret til den danske trafik og det danske klima, hvilket gør dem modstandsdygtige og et godt valg i netop Danmark. Geometrien og cyklens komponenter er med til at skave en hurtig og effektiv køreegenskab til de danske forhold, hele året rundt.
Man forsøger endvidere at holde vedligeholdelses kravet på et minimum, ved at montere rullebremser og indvendige gear på lang de fleste modeller.

MBK elcykler

MBK har et stort program når det drejer sig om cykler, men er ligeledes også kommet med på elcykel moden.
En elcykel fra MBK kommer med en centermotor fra Yamaha. Krankmotoren har adskillige fordele så som den bedst mulige vægtfordeling, hvilket i sidste ende giver den mest naturlige køreoplevelse da støtten og kraften kommer fra kranken, som nå du selv tramper afsted i pedalerne.

Kørekomforten er her i højsæde og egner sig derfor rigtig godt til pendleren eller andre længere cykelture.

Finder du ikke lige netop den MBK cykel der passer til dig og dine behov kan du tage et kig på vores store udvalg af andre cykler fra en bred vifte af kvalitetsmærker. Hos HelloRider har vi helt sikkert cyklen der passer til dig. I vores kundeservice er vi klar til at hjælpe dig i beslutningsprocessen, hvis du har brug for det.

MBK cykler fra Smartcykler vurderes med et gennemsnit på 9,5, baseret på 12 kundeanmeldelser.
Priserne på MBK cykler varierer fra 17.499,- DKK til 19.999,- DKK.