Merida Cykler

Merida cykler

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Merida Cykler - Højkvalitetscykler

Merida cykler

Merida cykler blev grundlagt af Ike Tsen, en visionær, der under en tur i begyndelsen af 1970'erne opdagede et spændende cykelværksted. Navnet kan oversættes fra de tre stavelse "Me-Ri-Da" og betyder, at cykelmærkets hensigt er at producere smukke og højkvalitetscykler, der gør det muligt for alle at nå deres desination så bekvemt som muligt. I dag kombineres design og ekspertise med erfaringer fra tyske udviklingscentre. I Stuttgart, Tyskland arbejder et team af højt kvalificerede teknikere allerede med den næste generation af Merida cykler. Firmaet har de perfekte værktøjer til at udvikle cykler af højeste kvalitet, da de bruger moderne testlaboratorier, omfattende værksted og har et tæt samarbejde med dygtige atleter, som grundigt tester Merida cyklerne. På den måde arbejder produktionen tæt sammen med eksperter, og udvikler Merida cykler af den højeste kvalitet!

Produktionen bag Merida cykler

Med tiden er listen over cykelmærker og produkter blevet længere. Merida cykler har derfor sat sit fokus efter at producere cykler med aluminiumsrammer i meget attraktive former. Hvilket også resulterer i høj kvalitet og moderne design, som kan ses i brandets cykler og mountainbikes. Merida cykler er også produceret med det formål, at give dig den bedste ydeevne og komfort!

Forskellige varianter af Merida cykler

En merida cykel kommer i mange forskellige varianter, kategorier og modeller. Fra hybridcykler, mountainbikes, racercykler og citybikes til elcykler. Merida cykler er produceret med komponenter af høj kvalitet, kolde farver og agressive designs. Afhængigt af modellen har en Merida cykel forskellige funktioner og egenskaber. En cykel fra Merida garanterer alsidighed, lækre farver og smarte funktioner. Merida cykler: "Mere passion - cykel med lidenskab!".

Producten vergelijken