Cykler 26 tommer

(1) 1 Vare fundet
Spar ekstra

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Cykel 26 tommer?

En 26 tommer cykel referer til cyklens hjulstørrelse og karakteriseres derfor som en mindre cykel som er til voksne. Hos HelloRider har vi et bredt udvalg af cykler på 26 tommer i mange forskellige modeller såsom citybikes, elcykler, herrecykler og mountainbikes. Ligesom med andre modeller findes 26-tommers cykler i både herre- og damemodeller. Disse forskelle findes i stellet og cyklens generelle geometri. Damecykler har som regel en lav indstigning, hvilket gør det nemt at stige på og af cyklen. Herrecykler har derimod et tværgående overrør og en foroverbøjet rytterposition.

Mærker på markedet

Mærkerne Victoria og Monark producerer flere citybikes, samt dame- og herrecykler i 26-tommers modeller, mens Crescent er kendt for at producerer denne mindre model indenfor mountainbikes. Størrelsen på din nye cykel skal selvfølgelig passe til din anatomi. Indenfor kategorien citybike (også kaldet bycykel), kan en ”forkert” størrelse hjul og stel til nød kompenseres for, men for mere specialdesignede cykler såsom mountainbikes, er det vigtigt at cyklens geometri passer specifikt til rytteren, for maksimal komfort og køreglæde. Med en 26 tommer mountainbike kan du køre sikkert og komfortabelt på en cykel som passer til dig.

Hjælp til at vælge

Herunder finder du en liste over cykler 26 tommer:

Der findes ikke en bedre følelse end en cykeltur på sin nye cykel! Hos HelloRider har du mulighed for at bestille cykler online eller komme forbi en af vores landsdækkende testcentre. Kontakt os på telefon, e-mail eller chat og få en snak om hvilken cykel som passer bedst til dine behov. Vi har altid prisgaranti. Derudover tilbyder vi også prismatch, så hvis du har set en cykel billigere et andet sted, så matcher vi prisen!