Mountainbikes dames

Dame Mountainbikes

(1)
Faldende orden
per page
  1. BMC Teamelite 02 TWO 2020
    BMC Teamelite 02 TWO 2020
    • Stel materiale: Carbon
    • Gear gruppe: SRAM NX Eagle
    • Geartype: 1x12
Faldende orden
per page

Mountainbike Dame

mountainbike dame

Hvis dit hjerte slår hurtigere og hurtigere, og du får et smil på læben ved tanken om, at køre rundt i en skov i en hel dag, og blive mudret til og ikke mindst nyde alt den friske luft - Ja så er det nok på tide at anskaffe dig en mountainbike dame. I Danmark findes der massevis af steder der indbyder til kørsel i skov, med flot natur, skarpe sving og ikke mindst mudrede spor til rådighed. Du kan finde alle mulige former for udfordringer her, hvad enten du er til brede fastbanede stier, stejle stigninger eller voldsomme nedkørsler med alt slags grundlag under dækkene. Vi har hos HelloRider massevis af MTBs til dig, og vi hjælper gerne dig med at finde den rigtige mountainbike dame, som helt sikkert lever op til dine behov og ambitioner. Vi har et stort sortiment af kvalitets cykler, og især inden for dame mountainbikes.

Forskellen i geometri

Der er forskel på mountainbikes til mænd og mountainbikes til kvinder. På en mountainbike dame er styret og sadlen oftest tættere på hinanden for at passe bedre til den kvindelige anatomi. At vælge en mountainbike med kønsspecifik geometri kan hjælpe med en mere effektiv kraftoverførsel. Derudover er man som kvinde sikker på at komforten er i top hvis man investerer i en mountainbike specifikt designet til kvinder. En dame mountainbike er det perfekte valg hvis man ønsker at forbedre ens generelle kondition og velvære. Mountainbike cykling er en god mulighed for at komme ud i naturen og samtidig udfordre sig selv fysisk og psykisk. Ud over geometrien, skal man som køber være opmærksom på hvilken type mountainbike man køber. Der findes mange forskellige modeller som er specifikt designet til bestemte terræntyper og interesser. Derudover skal man tage stilling til, om stellet skal være af carbon eller aluminium, samt om cyklen skal være af modellen hardtail eller fuld suspension / affjedring.

Køb af mountainbike

Nedenfor kan du se et udvalg af mountainbike dame med forskellige steltyper:

Inden du køber din nye dame mountainbike er det en rigtig god ide at have et overblik over de forventninger og behov du har. Vil du fx gerne have en professionel dame mountainbike med let ramme og verdensklasse komponenter til at bringe de hurtige tider ind i skoven? Eller vil du måske hellere nøjes med en lidt billigere cykel, men hvor du får rigtig meget for pengene? Alt dette er gerne noget du skal have styr på inden du køber din nye mountainbike dame. Men lige meget hvor du begynder eller hvad du køber, hjælper vi dig hellere end gerne med at finde den rigtige cykel til lige præcis dit niveau. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundesupport enten på telefon eller på chatten, og skulle dette ikke være nok er du selvfølgelig også mere end velkommen til at besøge en af vores butikker eller testcenter i København, Aarhus, Aalborg, Kolding, Odense eller Glostrup. Derudover sørger vi selvfølgelig for, at når vi leverer din nye dame MTB, er den 100% samlet og klar til at cykle direkte ud i skoven på.

Sammenlign produkter