Elektrisk mountainbike med attitude

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Elektrisk mountainbike med attitude

Skal der ekstra sus i hjulene ude i det fri, er en elektrisk MTB det helt rigtige valg. De hårdføre el mountainbikes kan klare både off-road skovture, varierende terræn og stejle skråninger - med et ekstra fartboost på op til 25 km/t. Med en el MTB får du samme holdbare features som almindelige mountainbikes, tilsat en stærk motor og batteri. Når du træder i pedalerne, starter motorassistancen og hjælper dig op til 25 km/t. Det giver dig en unik oplevelse af at cykle i medvind, selv op af bakke. Det kan noget andet end andre MTB cykler. Hvert år bliver de solide e-MTB lettere og mere adrætte, så de tilpasser sig de skiftende terræn og skrå stigninger. Her er også indbygget rulle- og dæmpningsteknologi - og det elektriske hjælpesystem giver dig dobbelt så stor rækkevidde som en regulær MTB. Det betyder helt nye og sjove oplevelser i naturen, både for dig der elsker mountainbiking - og dig, der gerne vil give dig selv en sej udfordring. Kom ned i en af vores butikker og prøv kræfter med el mountainbikes helt gratis. Du er også velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål på telefon, e-mail eller chat.

3 gode grunde til at vælge e MTB

el mountainbike

Det kan være en udfordring at navigere i udbuddet af elcykler, især mellem de mange modeller og funktioner. Her er vores bedste grunde til hvorfor du skal vælge en elektrisk MTB:

Fart over feltet - hele dagen

Stejle bakker, rå terræn og dybe slugter? Intet problem. En elektrisk mountainbike kan klare alle naturlige forhindringer og holde kadencen hele turen igennem. Når du har motorkraft, har du ekstra benkræfter - og det betyder sjovere naturoplevelser med sug i maven og meget længere friluftsture.

Hurtige vaner

“Er det ikke snyd?”, tænker du måske. Men ofte giver den elektriske motor en ekstra motivation til at træde i pedalerne. Det hurtige powerboost fra de 25 km/t er vanedannende - og før du får set dig om, er din sædvanlige off-road tur fordoblet i distance.

Frisk i alle aldre

Mountainbiking er en aktiv sport, der kan sætte sine præg over tid. Med tiden vil det blive sværere at klare de stejleste stigninger og bratte skråninger - i hvert fald på en regulær MTB. Med en el MTB kan du vedligeholde dine off-roadture uanset alder og motionsniveau. Det er det lille ekstra boost, der gør det sjovere at cykle - og nemmere at besejre de naturlige forhindringer.

Sådan fungerer en el mountainbike

Mærk forskellen med en elektrisk drevet mountainbike. Her får du en solid elcykel med ophængsramme i aluminium eller kulfiber, der kan klare selv de mest udfordrende stigninger. Det er en helt ny dimension til mountainbike-cykling - med en stærk motor, der kan give dig pedalassistance på op til 25 km/t i alt slags terræn. En el mountainbike er et glimrende valg for både den relativt nye MTB cyklist og den erfarne rytter, der søger nye udfordringer. Den unikke konstruktion af motor, batteri og pedalkraft giver dig mulighed for at køre længere distancer på svært underlag med højere hastighed end normalt. I Helloriders sortiment finder du blandt andet kvalitetskomponenter fra mærker som Bosch, Shimano og Yamaha. Ligesom de almindelige mountainbikes fås e MTB også i flere forskellige kategorier, der egner sig til hver sin type kørsel.

Cross-country

Elsker du høj fart - så er en cross-country model det helt rigtige for dig. Denne type el mountainbikes er lettere end gennemsnittet og har en imponerende reaktionstid, der gør dem ideelle til konkurrencer og hurtig acceleration.

Downhills

Er du til vilde drops og sus i maven, skal du vælge en downhill el MTB. De er skabt til cykelryttere, der har en god ulykkesforsikring - og ingen frygt. Med et solidt design er de bygget til at klare stejle skråninger under pres - og kan klare meget rå terræn.

Enduro

Dyrker du meget friluftscykling på skråt terræn, er enduro en helt eminent type MTB. Den har bedre affjedring og kan klare de sværere og mere tekniske slags off-road stier og er derfor typisk lidt tungere i stellet, med bredere dæk for ekstra vejgreb.

Fatbikes

Er du en ægte eventyrer med hang til skjulte naturstier, skal du vælge en fatbike. Denne e MTB har markant større dæk end de fleste andre MTB - og med et lavere dæktryk, der giver dem større trækkraft i sand, sne og løsere terræntyper.

Dirt jump bikes

Har du nogensinde drømt om at springe over forhindringer på en støvet grusvej, er det en dirt jump bike, du tænker på. De er solidt bygget til at springe højt fra specialbyggede jordbaner og samtidig lette nok til at udføre tricks i luften. Det er en sjælden MTB, der tilhører sin helt egen sportsgren.

El mountainbike mærker

Hos Hellorider finder du el mountainbikes fra følgende mærker: BMC og Cube.

En el mountainbike er et glimrende valg for den relativt nye mountainbike cyklist, såvel som for den erfarne, der søger en cykel til at tage deres færdigheder på mountainbike et skridt videre. En el mountainbike vil give masser af køreglæde, specielt hvis du ønsker at køre længere distancer på sværere underlag, og ved hurtigere hastigheder. Alt i alt gør en elektrisk mountainbike turen hurtigere og sjovere, og giver dig mulighed for at cykle i mere udfordrende terræn end almindelige mountainbikes. For begynderen, såvel som for den professionelle cykelrytter, kan en el mountainbike tage oplevelsen til nye højder, og dine færdigheder til det næste niveau.

Producten vergelijken