Elektriske mountainbikes / MTB

(15) 15 Varer fundet

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Glæden ved en el mountainbike

el mountainbike

El mountainbikes (e-MTBs) er i den grad kommet for at blive. År efter år bliver disse kraftfulde modeller både lettere og mere adrætte, hvilket gør dem fremragende til brug i skove og andet kuperet terræn. Alle elektriske mountainbikes fra vores sortiment er fremstillede af moderne topkvalitets-komponenter såsom for eksempel rulle- og dæmpningsteknologi i de nyeste versioner. Det elektriske hjælpesystem på en el mountainbike giver dig dobbelt så meget kørsel på samme tid, som du normalt ville kunne opnå med en almindelig MTB. Motorsystemet vil gøre den ellers tunge og kedelige stigning hurtigere, nemmere og ikke mindst sjovere! Denne type cykler har givet en helt ny dimension til mountainbike-cykling, og med komponenter af høj kvalitet som Bosch, Shimano, Brose og Yamaha, kan du være sikker på, at få en oplevelse helt ud over det sædvanlige.

Hos HelloRider kan du altid kontakte os på telefon, e-mail eller chat for mere information om vores udvalg af elektriske mountainbikes. Du kan desuden besøge en af vores butikker og få en prøvetur, en god snak om cykler eller en kop kaffe, inden du køber din nye el mountainbike hos os.

Et spørgsmål om præference og behov

Alle el mountainbikes er normalt udstyret med en fuld ophængsramme lavet af aluminium eller kulfiber, hvilket gør dem særdeles velegnede til mere udfordrende strækninger. En elektrisk mountainbike er tilgængelig i mange forskellige kategorier af mountainbikes såsom cross country, downhills, enduro, fatbikes og dirtbikes. Cross country er mountainbikes, der primært er lavet til at køre hurtigst muligt. Nogle modeller i denne kategori fokuserer mest på komfort, mens andre fokuserer mere på hastighed.

Typer af elektriske mountainbikes

Enduro el mountainbikes har bedre affjedring og er mere egnede til nedstigning, da lette cykler støbes for at kunne klare hårde slag under en hurtig nedstigning. Denne type cykler er de mest ekstreme i mountainbikekategorien, da de er designet til ekstrem hurtig og udfordrende nedstigninger. Fatbikes derimod er specielt designede til at kunne modstå forskellige typer underlag og terræn, og har derfor typisk tykkere dæk end andre typer mountainbikes. Endelig findes der de såkaldte dirtbikes, som er meget stærke cykler med et kompakt og bestandigt stel, perfekt til at modstå anstrengelser ved såvel spring som ved forhindringer.

Herunder finder du el mountainbikes efter mærke:

En el mountainbike er et glimrende valg for den relativt nye mountainbike cyklist, såvel som for den erfarne, der søger en cykel til at tage deres færdigheder på mountainbike et skridt videre. En el mountainbike vil give dig masser af køreglæde, specielt hvis du ønsker at køre længere distancer på sværere underlag, og ved hurtigere hastigheder. Alt i alt gør en elektrisk mountainbike turen hurtigere og sjovere, og giver dig mulighed for at cykle i mere udfordrende terræn end almindelige mountainbikes. For begynderen, såvel som for den professionelle cykelrytter, kan en el mountainbike tage oplevelsen til nye højder, og dine færdigheder det næste niveau.