Full Suspension MTB

(20) 20 Varer fundet

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Fordelene ved en Full Suspension MTB

full suspension mtb

Generelt findes der to typer mountainbikes / MTB når det komme til suspension, på dansk kaldet affjedring. Fordi mountainbikes ofte udsættes for massive stød og slag i både nedstigning og landing, er det vigtigt, at stød og slag fra underlaget absorberes bedst muligt, det gør de bedste på en full suspension MTB. Alle mountainbikes er udstyre med suspension på forgaflen, men kun en Full suspension MTB har en affjedringsgaffel bagtil. Derved bliver turen mere flydende og beskytter både krop og cykel bedre ved hårde landinger eller spring.

Fordelene ved en full suspension MTB modsat for eksempel en hardtail MTB er, at du får mere sjov og leg ud af din mountainbike. Derudover giver en full suspension MTB bedre komfort og en større anvendelighed i skiftende terræn. Fordi denne type mountainbike har bedre affjedring, ligger en også typisk i den dyrere ende af prislejet. Så hvis du ikke er interesseret i at køre mountainbike med mange spring og landinger, er affjedringen på en hardtail bestemt tilstrækkelig.

Maksimal affjedring gør turen sjovere

Den største forskel på om du skal vælge en hardtail og en full suspension MTB er til hvilket formål cyklen skal anvendes. Hvis du primært klatre eller cykler i bakket terræn, er en hardtail tilstrækkelig affjedret til dette formål, men hvis du derimod elsker at spring og lande på din mountainbike, er der ingen tvivl om, at en full suspension vil gøre turen glattere og sjovere. Oftest ligger en full suspension MTB i den dyrere end af skalaen, men giver til gengæld mere komfort og mindre chance for skader. På en fuld suspension MTB er det bageste affjedringssystem konstant på arbejde, for at gøre din tur så behagelig som muligt! Cyklen absorbere meget større slag end en hardtail, hvilket gør det muligt at springe og lande uden at blive alt for øm i kroppen bagefter. Jo mere affjedring en cykel har, jo mere kan gaffel og dæmper komprimeres, og jo større er de slag, cyklen kan absorbere.

Vi har full suspension mountainbikes til både damer og herre:

Valg af MTB

Hos HelloRider har du mulighed for at bestille cykler online eller komme forbi en af vores landsdækkende testcentre. Hvis du ønsker yderligere assistance med hensyn til full suspension MTB, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice via telefon, e-mail eller chat. Udnyt vores filtre for at sortere dine præferencer, så du har den bedste chance for at finde præcis den full suspension MTB, du leder efter. Når du køber en cykel fra HelloRider, samler og monterer vores cykeleksperter alle komponenter til perfektion for at sikre den højeste kvalitet når du modtager din nye cykel. Derudover tilbyder vi også prismatch, så hvis du har set en cykel billigere et andet sted, så matcher vi prisen!