Nishiki cykler

(4) 4 Varer fundet
Nishiki Cykler

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Nishiki cykler

Nishiki cykel

Det kendte cykelmærke Nishiki tilbyder cykler i løbende udvikling med fokus på innovation og udvikling til sine kunder. Nishiki lægger vægt på at være så langt fremme i feltet som muligt når det drejer sig om teknologisk udvikling og har gennem flere år været med fremme i udviklingen og innovationen af cykler.
Der benyttes højteknologiske materialer af bedste kvalitet, hvilket resulterer i en robust og stærk cykel, du som kunde kan have glæde af i mange år i fremtiden.
Nishiki vil tilbyde de absolut bedste cykler på markedet indenfor alle kategorier indenfor den bedste og mest moderne cykelteknologi.

Hos Nishiki designes og bygges cykler med henblik på at kunne modstå de danske forhold og samtidig passer optimalt til danske cyklister. Produkt sortimentet er bredt og dækker ethvert behov.

Nishiki klinger måske ikke umiddelbart nordisk. Mærket har dog også sine rødder i Kobe i Japan, hvor historien om dette cykelmærke begyndte i 1981 og senere flyttede til ind på de danske og nordiske marked.

Cyklerne er produceret i tæt samarbejde med professionelle atleter og cykel entusiaster med fokus på at levere cykler efter de højeste standarder.

Nishikis mission er at gøre cykling sjovere og lettere for cyklisten, derfor skal enhver detalje og ethvert komponent udvælges nøje for at maksimere køreglæden bag styret.

Geometrien er udformet med henblik på at skabe en perfekt balance i cyklen for at optimere kraftoverførslen så du hurtigt og ubesværet kommer frem gennem gadebilledet.

En søgen efter konstant at finde balance mellem æstetik og funktion, hvor geometri og skønhed mødes i forening er et af Nishikis helt store fokus punkter.

Udover kendte mærker som Nishiki har vi hos HelloRider en lang række kendte kvalitetsmærker at byde på. Vi har helt sikkert den cykel der passer til dig, så tag et kig blandt vores store udvalg.
Skal du have hjælp til at vælge, er vi naturligvis rar med gode råd og svar på spørgsmål. Du kan kontakte os via mail, chat eller telefon.

Centurion cykler fra Smartcykler vurderes med et gennemsnit på 9.7, baseret på 17 kundeanmeldelser.
Priserne på Centurion cykler varierer fra 14.999,- DKK til 18.499,- DKK.