Kinderfietsen meisjes

Pigecykler

(1)
Faldende orden
per page
Filtre
  1. Creme Mini Molly 24 inch 2018 Pige
    Creme Mini Molly 24 inch 2018 Pige
    • Antal gear: 3
    • Bremsetype: Fodbremse, V-bremser
    • Stel materiale: Stål
Faldende orden
per page

Den rigtige pigecykel

pigecykel

Når din pige skal have cykel, er det vigtigt at købe den rigtige cykel, den som hun aller helst vil have, men samtidig også en de kan følge sig trygge på når de bevæger sig ud i trafikken. Men med så mange forskellige mærker, størrelser og farver kan det være svært at finde den rigtige cykel, især hvis det er til en gave. Børnecykler er typisk kendetegnet ved en geometri specifikt designet til børn med kortere overrør på cykle, kortere bremsegreb, og en oprejst kørestilling. hvilket gør det lettere for dit barn at styre den i trafikken. Hos forhandler vi alle store mærker i mange forskellige størrelser.

Men hvilken pigecykel?

Skal det være en MTB eller noget andet, hvilken størrelse skal han have? Alt dette kan ligeledes være svært, og især størrelsen er vigtig især til de lidt mindre, hvor de vokser hurtigt. Derfor er det altid en god ide at købe cyklen en størrelse større end hvad han skal bruge lige nu. Således kan han have den et ekstra år eller 2. Men det vigtigste når du køber en ny cykel, er at den er sikkerhedsgodkendt. Vi forhandler kun sikkerhedsgodkendte mærker, til gavn for dit barns sikkerhed.

Hurtig levering og returret

Skulle den nye cykel, ikke være de rigtige model eller størrelser, hjælper vi jer meget gerne med at finde en anden cykel, og når den rigtige cykel er fundet, sender vi den så hurtigt som muligt.

Kom forbi vores butik

Hvis du er i tvivl om hvilken størrelse, mærke eller farve i skal have, så kig forbi en af vores 5 butikker i Aarhus, Aalborg, Odense, Herlev eller København. Vi hjælper jer gerne med at finde den helt rigtige cykel, og vi har naturligvis også alt det nødvendige udstyr til børnecykler.

Sammenlign produkter