Rabeneick

(2)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Rabeneick TX-E 2020 Herre
  Rabeneick TX-E 2020 Herre
  • Motorplacering: Baghjul
  • Motorteknologi: Bafang
  • Antal gear: Ingen
 2. Rabeneick TC-EC 2020 Lav Indstigning
  Rabeneick TC-EC 2020 Lav Indstigning
  • Motorplacering: Baghjul
  • Motorteknologi: Bafang
  • Antal gear: 10
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rabeneick

Cortina cykel

"Hvor hipper caféer og butikker møder charmen ved et retro og råt miljø, skabes seje og trendy distrikter" - mener skaberne bag mærket Rabeneick. Her former casualness holdningen til livet. Urbant, stilfuldt og afslappet - Rabeneicks cykler er skabt til dem, som elsker denne livsstil. Puristisk design og moderne teknologi mødes for at danne cykler, der øger mobilitetsniveauet både i hverdagen og på weekendture.

Uanset om det er elcykel, transportcykel eller trekking man er ude efter, så har Rabeneicks tidløse modeller alt det man kunne ønske sig i en urban cykel eller elcykel. Deres vigtigste kriterium: reduktion til det mest essentielle. Dette garanterer lethed og ro på enhver cykeltur.

Kendt fra Tyskland Tour og Tour de France

Ifølge Rabeneick er cyklen den bedste måde at udforske byen og dens omgivelser på, på en afslappet måde. Oplev steder væk fra mainstream og bliv inspireret! Deres modeller viser dig vejen.

Rabeneick-cykler har en rigtig lang historie. Allerede i 1930 grundlagde Rabeneick sin tohjulingsfabrik i Bielefeld og lidt senere sin første racing-stald. I årtier blev navnet Rabeneick brugt i velkendte cykelløb som Tyskland Tour, Tour de France og The 6-Day Race. Allerede fra starten vidste August Rabeneick, at udeladelsen af overflødige dele og fokus på høj produktionskvalitet var vigtige parametre for hurtige og især lette cykler. I denne tradition har Rabeneick siden videreudviklet mærket og reduceret deres komponenter til det absolut essentielle.

Producten vergelijken