Racercykler (121)

(121) 121 Varer fundet
fantastiske-tilbud

Tabel Liste

Sæsonafslutning

Tabel Liste


Til toppen

Racercykler

Racercykel

Kribler det i benene efter at komme ud på de danske landeveje og få frisk luft og sved på panden? Så er det hos HelloRider du finder din nye racercykel. I Danmark er landevejscykling blevet meget populært gennem den seneste periode og interessen er stødt stigende, hvor flere og flere begiver sig ud på vejene for at få effektiv motion og komme ud.

Den vekslende danske natur og det bakkede terræn er perfekt til en tur på landevejscyklen. Uanset om du er til kortere motionsture eller lange stræk i weekenden, har HelloRider altid den cykel der passer til dig og dine ambitioner. Vi forhandler en lang række kvalitetscykler og herunder et bred vifte af racercykler fra nogle af de bedste mærker.

Køb af racer cykel og tilbud på racercykell?

Køb af racercykler er noget der kræver lidt overvejelser og er ikke noget man lige køber. Er du rutineret og bekendt med modellerne og de forskellige komponenter, gør dette naturligvis valget nemmere, men er du nybegynder åbner der sig en storverden af valg du skal tage stilling til inden du kaster dig ud i et køb. Der findes bl.a. et udvalg af forskellige geargrupper, bremser, dæk og stelmaterialer.
Størrelsen på din nye racercykel kan du få hjælp til at bestemme via vores guide til stelstørrelser.

Hos HelloRider finder du en racercykel til ethvert niveau og til enhver pengepung. For omkring 5.000,- DKK får du en hel racercykel, hvilket er fint, hvis du er nybegynder og ønsker at starte med at cykle.
Er du kvinde, findes der et stort udvalg af cykler lavet med en helt speciel kvindegeometri.

Her ser du nogle af de mærker vi har hos HelloRider:

Tilbehør til racercykel

Ønsker du vejledning til dit valg af racercykel er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice via telefon, chat eller e-mail.
Tag også et kig på vores store udvalg af andre cykeltyper. Du finder hos HelloRider altid de bedste cykler fra en lang række kvalitets mærker.

Racercykler fra HelloRider vurderes med et gennemsnit på 9.1, baseret på 123 kundeanmeldelser. Priserne på racercykler varierer fra 4.499,- DKK til 81.999,- DKK.