cykel

Cyclocross cykler

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Oplev glæden ved en cyclocross cykel

cyclocross cykel

En cyclocross cykel er en blanding af mountainbike og racercykel. Disse anvendes generelt i cyclocross løb, hvor begge kategoriers fordele er anvendelige. Cyclocross distancer blander ofte forskellige overflader på alt fra græs, skov og mudder til større eller mindre forhindringer. Cyclocross cykler er længere end standard racercykler og styrets vinkel er designet således, at du ikke vælter så let under skarpe sving.

At købe en cyclocross cykel

Sammenlignet med en racercykel præsterer en cyclocross markant bedre i tungere og sværere terræn og i dårligere vejr. Dette er på grund af deres specielle hjul og dæk, men også rammen og geometrien er udviklet perfekt til at arbejde sammen under disse betingelser. Gennem et optimalt sammenspil mellem alt det bedste fra både mountainbike og racercykling, kan en cyclocross cykel opfylde mere alsidige behov og ønsker – Kort sagt, det bedste fra to verdener!

Før du køber en cyclocross cykel er det smart at tænke over, hvad du forventer af cyklen, samt hvilke behov den skal dække. Hvor meget vil du bruge den? Vil du cykle flere gange om ugen eller bare et par gange om måneden? Hvor vil du hen og under hvilke forhold? Disse er alle spørgsmål, du bør stille dig selv, før du køber en cyclocross, så du ender med at gøre et godt valg. Hvis du bestiller hos Hellorider, er der mange fordele! Ikke kun vores ekspertrådgivning men også det faktum, at cyklen vil blive leveret til din dør, eller i en af vores landsdækkende butikker, helt samlet. Vi har prisgaranti og du kan derfor være sikker på at få netop din drømmecykel til markedet skarpeste pris! For at komplimentere dit udstyr til din nye cyclocross cykel, så tag et kig i vores udvalg af tilbehør såsom pedaler, flaskeholdere, vandflasker eller hjelme for at sikre at sikkerheden er i top når du begiver dig ud på eventyr.

Nedenfor kan du se og klikke på cyclocross cykler i forskelligt materiale:

Vi hjælper dig

Uanset om du er nybegynder, entusiast eller ekspert, har vi den rette cyclocross cykel til dine behov. Udnyt vores filtre for at sortere dine præferencer, så du har den bedste chance for at finde præcis, hvad du leder efter. Se også vores store udvalg af almindelige cykler, i tillæg til vores mange fine cyclocross cykler. På hellorider er der altid en cykel til dig! I vores kundeservice er vores medarbejdere, der er specialister i cykler og tilbehør, altid klar til at besvare dine spørgsmål via telefon, e-mail eller chat.

Sammenlign produkter