Dame Racercykler

(34) 34 Varer fundet

Tabel Liste

Sæsonafslutning

Tabel Liste


Til toppen

Dame Racercykel

En dame racercykel er det perfekt værktøj til kvinden der ønsker fart over feltet på landevejene og cyekstierne. En dame racercykel adskiller sig i modsætning til en herre racer cykel, ved at vøre en smule mindre. Der ud over adskiller den sig selvfølgelig også fra andre cykel typer igennem stel og at cyklen typisk er lavet af lettere materialer såsom kulfuber, aluminium mm. Damecyklen har der ud over typisk heller ingen skærmer, og dækkene er smallere og styret sidder lavt og aerodynamisk, således at vindmodstanden mindskes mest muligt.

Køb af en dame racercykel

Når du køber en racercykel, kræver det en del overvejelser, og er ikke bare noget man bare lige køber sådan videre. Er du en rutineret ræv, vil du sikkert nemt og hurtigt kunne finde den rigtige cykel til dine behov. Men er du derimod nybegynder, vil der åbne sig en verden af muligheder og beslutninger som du skal tage stilling til inden du køber en racercykel. Størrelsen er blandt en af dem, og det kan du få hjælp til gennem vores guide til størrelser. Hos HelloRider har vi et stort sortiment af dame racykler fra store mærker som Giant, Cube og Scott. Nedenfor kan du se en del af vores sortiment fra udvalgte mærker:

Hurtig Levering & Service

Hos HelloRider har vi en altid en lynhurtig levering som sikrer dig at din vare er fremme i løbet af et par dage, og at du derfor ikke skal gå og vente og blive utålmodig. Der ud over bestræber vi og altid på at sikre den hurtigst mulige levering, som typisk er få dage, og der sørger selvfølgelig for at din nye cykel kommer 100& samlet ved levering. Hvis du i stedet ikke kan vente, kan du med fordel besøge en af vores butikker eller testcenter i København, Aarhus, Aalborg, Kolding, Odense eller Glostrup til en snak eller en kop kaffe. Vi hjælper dig hellere end gerne og svare på alle dine spørgsmål.

Ønsker du vejledning til dit valg af racercykel er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice via telefon, chat eller e-mail.

Tag også et kig på vores store udvalg af andre cykeltyper. Du finder hos HelloRider altid de bedste cykler fra en lang række kvalitets mærker