cykel

Gravel racercykler

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gravel cykler

Stromer elcykel

En racercykel gravel er lavet til at håndtere cykling på forskellige overflader. Selv hvis de brolagte veje slutter, kan du nu fortsætte med at cykle uden at skulle skifte cykler. Du mister ikke hastigheden på landeveje, du har stadig rammen som racercyklerne, men det er bredere mellem dækkene, fordi du nogengange har brug for bredere dæk. At dækkene er bredere, har at gøre med, at kunne cykle på grus, græs og skovveje og stadig have en cykel, der fungerer godt, og som ikke går i stykker, når du kører der.

En blanding af race og track

Gravel cykler kan også kaldes cyclocross. Dette er også en konkurrenceform, hvor du skal komme igennem et spor, hvor du har mange forskellige forhindringer og underlag så hurtigt som muligt. For eksempel kan græs eller mudrede stier kræve, at du henter din cykel og bærer den på din skulder for at rydde forhindringen. Normalt er kablerne inde i cyklen, eller de er på rammen for ikke at skade, når du bærer cyklen. Man kan sige, at du har en blanding mellem en MTB og en racercykel, hvor du fik rammen og styret fra racercyklen, mens bremser og dæk er taget fra mountainbiking. Du kan også kalde disse cykler til eventyrcykler, fordi du kan køre næsten hvor som helst, du vil og i alle terræn. Hvis der opstår forhindringer, der ikke kan føres på cyklen, er de så lette i rammen, at det bare er at bære cyklen.

Der er mange forskellige cykelfirmaer, der fremstiller racercykel gravel cykler, og de findes i forskellige prisklasser. For at finde den, du synes er bedst for dig, kan du tænke på, hvor ofte og hvornår du skal cykle for at få de komponenter, der er bedst for dig. Hvis du gerne vil have flere oplysninger om gravel eller hjælpe dig med at købe en cykel online, kan du altid kontakte vores kundeservice via telefon, mail og chat.

Producten vergelijken