Triathlon cykel

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Triathlon cyklen

triathlon cykel

En triathlon cykel er specifikt udviklet til konkurrence i disciplinen triathlon. I denne sportsdisciplin er kampen mod uret det eneste der tæller. Den specielle aerodynamiske geometri får dig nærmest til at flyve hen over vejen på denne type racercykel. Gearsystemet, siddepositionen og cyklens lette vægt, er som skabt til denne disciplin og sikrer, at du altid kan sidde i den rette kadence. Triathlon cyklen er skabt til at opnå den højeste ydeevne for hvert et tråd i pedalerne, for derved at omsætte kraftoverførslen til eksplosiv fremdrift!

Unik og helt sin egen

En Triathlon racer er det rigtige valg for dem, som elsker kampen mod uret. Den aerodynamiske form, sporty geometri og store kontrol gør dette til en suveræn favorit blandt speedbreakers og andre ekstremsports-entusiaster. Det særprægede styr som er karakteristisk og unikt for triathlon cyklen, tillader flere forskellige siddepositioner, så enhver vindmodstand kan brydes bedst muligt. Det overliggende greb giver muligheden for en næsten liggende position som både giver en behagelig kørestilling og mindre vindmodstand.

Valg af triathlon cykel

I valget af en triathlon cykel er det vigtigt, at cyklen komplimenterer din anatomi, så du kan udnytte cyklens potentiale optimalt. Det er desuden essentielt at cyklen justeres til din unikke anatomi, således at mindst mulig energi går tabt i kraftoverførslen mellem rytteren og cyklen. Med en triathlon cykel er du sikker på, at din fysiske form komplimenteres, og at cyklen er i lige så god fysisk form, som du selv er.

Herunder finder du et udvalg af kvalitetscykler i kategorien triathlon:

Hos Hellorider har du mulighed for at bestille cykler online eller komme forbi en af vores landsdækkende testcentre. Hvis du ønsker yderligere assistance, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice via telefon, e-mail eller chat. Udnyt vores filtre for at sortere dine præferencer, så du har den bedste chance for at finde præcis, hvad du leder efter. Når du køber en cykel fra Hellorider, samler og monterer vores cykeleksperter alle komponenter til perfektion for at sikre den højeste kvalitet når du modtager din nye cykel. Derudover tilbyder vi også prismatch, så hvis du har set en cykel billigere et andet sted, så matcher vi prisen!

Producten vergelijken