Raleigh cykler

(2) 2 Varer fundet
Raleigh Cykler

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Raleigh cykler

Raleigh cykel

Raleigh står for kvalitet og tradition. Cykel mærket har lige siden de startede med at producere cykler i 1886 været synonym med kvalitetscykler for generationer af danskere, primært på grund af deres mange års erfaring og store ekspertise. Raleigh er en af de ældste cykel producenter i verden.

Siden 1937 har Raleigh haft hovedkontor i Østjylland, hvor der herfra blev udviklet og produceret cykler der skulle passe til den enkelte dansker. Hvad enten det er en citybike eller klassisk Raleigh model, kan du være sikker på, at den er bygget med henblik på det danske klima og en dansk hverdag, og derfor er modstandsdygtig over for de udfordringer og vejrforhold vi kan blive budt i Danmark. Blandt Raleighs sortiment findes primært citybike og de såkaldte "shoppingcykler". Modellen Raleigh Superbe er desuden en af Danmarks bedst sælgende elcykler.

Raleigh: klassisk med fokus på komfort

Raleigh modellerne, uanset om det er citybikes, shoppingcykler eller andre velkendte cykel typer, er designet med en velkendt og gennemprøvet stelgeometri. Cykler fra Raleigh er desuden udstyret med indvendige gear, de ruller let og er generelt kendt for deres gode kvalitet. Med et vintage udtryk på deres model Raleigh Tourist de Luxe, satte Raleigh for alvor standarten for, hvordan en perfekt retro citybike bør se ud. Enhver Raleigh cykel tilbyder ekseptionel komfort, en god sadel og stabile ergonomiske håndtag.