Raleigh cykler

(4) 4 Varer fundet
Raleigh Cykler

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Raleigh cykler

Raleigh cykel

Raleigh står for kvalitet og tradition. Cykel mærket har lige siden de startede med at producere cykler i 1886 været synonym med kvalitetscykler for generationer af danskere, primært på grund af deres mange års erfaring. Raleigh er et af de ældste cykel producenter i verden. Siden 1937 har Raleigh hørt til i Østjylland, hvor der herfra blev udviklet og produceret cykler der skulle passe til den enkelte dansker. Hvad enten det er en citybike eller klassisk Raleigh model, kan du være sikker på den er bygget med henblik på det danske klima og en dansk hverdag og derfor er modstandsdygtig over for de udfordringer og vejrforhold vi kan blive budt i Danmark. Der ligger årtiers kompetent viden omkring cykeldesign og -produktion, bag når du køber en Raleigh cykel.
Raleigh er så klassisk som det kan blive.

Raleigh modellerne, uanset om det er citybikes, shopping cykler eller andre velkendte cykel typer, er designet med en velkendt og gennemprøvet stelgeometri.

Cyklerne fra Raleigh er udstyret med indvendige gear, de ruller let og er generelt kendt for deres gode kvalitet. Endvidere får man god komfort med en god sadel og ergonomiske håndtag.

Vi forhandler hos HelloRider et udvalg af populære Raleigh elcykler.
Hvis du ikke lige kan finde den Raleigh model der passer til dig har vi hos HelloRider et stort udvalg af andre cykler fra en lang række kvalitets mærker.
I vores kundeservice er vi klar til at hjælpe dig med at tage beslutningen enten via mail, chat eller telefon.

Raleigh cykler fra Smartcykler vurderes med et gennemsnit på 9,3, baseret på 31 kundeanmeldelser.
Priserne på Raleigh cykler varierer fra 11.999,- DKK til 14.999,- DKK.