Raleigh Damecykler

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Raleigh Damecykel - Designet til det danske vejr

Raleigh Damecykel dame

Raleigh er så klassisk som rugbrød er dansk. Raleigh står uden tvivl for kvalitet, og har gjort det siden grundlæggelsen i Nottingham i starten af 1887. Raleigh laver citybikes og tradtionelle shoppingcykler. Alle Raleigh cykler er med indvendige gear. En Raleigh cykel cykel ruller let hen af vejen, og kan altid kendes på den fremragende kvalitet. Raleigh har sin fabrik i Randers i Østjylland, og her fra bliver der udviklet på cyklerne og selvfølgelig produceret dem.

Pålidelighed & Holdbarhed

Raleigh cykler har som sagt eksisteret siden nærmest cyklen blev opfundet. Men hvad Raleigh er særlig kendt for er den store pålidelighed og ikke mindst deres holdbarhed. Raleigh cykler er nogle af de holdbare cykler på markedet, og kan typisk holde til alt vejr i mange år, så længe du selv passer på den. Så du kan med sindsro sagtens købe en Raleigh cykel, uden at skulle tænke på holdbarheden på cyklen, de holder i rigtig mange år. I og med at Raleigh er bygget i Danmark, kan du nemlig være sikker på at den er udviklet til det danske vejr som vi kan blive budt på her i Danmark. Årtiers viden og udvikling ligger til grund for dette, og ikke mindst den høje kompetence som de har på deres fabrik.

Vores sortiment

Raleigh dame cykler er så klassisk som det kan være. Hos har vi altid et stort udvalg af Raleigh dame cykler på lager, herunder alle de klassiske modeller fra dem. Nedenunder kan du se et par udvalgte modeller:

Hurtig Levering & Service

Hos bestræber vi os altid på en hurtig levering, for at sikre dig at dine vare er så hurtigt fremme som muligt, og helst i løbet af et par dage. Der ud over sørger vi selvfølgelig også for at din cykel bliver leveret 100% samlet. Hvis du der i mod har spørgsmål er du velkommen til at fange os hos kundesupporten og skal du have yderligere hjælp til at vælge den rigtige cykel, kan du ud over at ringe til kundeservice også besøge en af vores butikker eller testcenter i København, Aarhus, Aalborg, Kolding, Odense eller Glostrup, hvor vi selvfølgelig også meget gerne hjælper dig med at besvare alle dine spørgsmål.

Producten vergelijken