Raleigh elcykler (6)

(6) 6 Varer fundet

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Raleigh elcykel

Raleigh elcykel

Elcykler fra Raleigh er indbegrebet af kvalitet og design. Visionen hos Raleigh lyder på, at en Raleigh elcykel skal ligne en almindelig cykel og samtidig være ligeså nem at anvende. Det diskrete, batteridrevne system giver dig et venligt, men dog kraftfuldt skub på cykelstien. Du vil med en Raleigh elcykel altid have medvind på cykelstierne, uanset terræn, vejforhold og selv op ad bakke. Batterisystemet er et af de stærkeste på markedet, hvilket gør cykelturen til en sand fornøjelse. Derudover gør den moderne lithium-ion batteriteknologi selve opladningen af elcykel batteriet utrolig let og hurtig.

Raleigh er synonym for kvalitetscykler, og det gør sig særdeles også gældende, når det kommer til elcykler fra Raleigh.

Raleigh elcykel modeller

Raleigh har produceret forskellige cykelmodeller inden for deres elcykel kategori. I Raleighs elcykel sortiment kan du finde følgende modeller: Raleigh Elegance, Raleigh Superbe og Raleigh Superbe Comfort. Raleigh Elegance er Raleighs svar på en klassisk elcykel, hvorpå du har mulighed for at montere både barnestol samt cykelkurv. Raleigh Superbe Comfort er en Raleigh elcykel, der er bygget med affjedret forgaffel og sadelpind, hvilket gør den ekstra behagelig at cykle på.

Raleigh Superbe elcykel, også kendt som Aktiv Sund elcyklen, er udviklet i samarbejde med Ældre Sagen. Raleigh-designere og testpiloter fra Ældre Sagen har arbejdet tæt i udviklingsprocessen for at komme til det bedste slutresultat. Denne Raleigh elcykel er tilpasset de danske forhold, og du kan være sikker på at få en robust og velkørende elcykel.

Køb af Raleigh elcykel

Det kan være svært at beslutte sig for, hvilken Raleigh elcykel man skal vælge. Derfor har du altid mulighed for at prøvekøre og teste elcykler i vores landsdækkende testcentre, så du kan få en fornemmelse af, hvilken model der passer til netop dit behov. Her vil vores elcykel eksperter selvfølgelig også stå klar til at besvare alle dine spørgsmål, om det er angående elcykler, vedligeholdelse eller andet er lige godt.

Søger du et godt Raleigh elcykel tilbud? Indimellem har vi tilbud på elcykler fra Raleigh. Dog vil du også ofte kunne finde gode tilbud på elcykler fra andre kendte mærker. Tilbuddene er både gældende online og i vores fysiske testcentre.