Raleigh Cykler

Raleigh cykler

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Raleigh cykler - Designet til det danske klima

Raleigh cykel

Raleigh står for kvalitet og tradition. Raleigh mærket har lige siden de startede med at producere cykler i 1886 været synonym for kvalitetscykler, primært på grund af deres mange års erfaring. Raleigh er en af de ældste cykelproducenter i verden. Siden 1937 har Raleigh hørt til i Østjylland, hvor der herfra blev udviklet og produceret cykler der skulle passe til den enkelte dansker. Hvad enten det er en citybike eller en klassisk Raleigh model, kan du være sikker på den er bygget med henblik på det danske klima og en dansk hverdag, Derfor er Raleigh cykler modstandsdygtige ovefor de udfordringer og vejrforhold vi kan blive budt i Danmark. Der ligger årtiers kompetent viden omkring cykeldesign og -produktion, bag når du køber en Raleigh cykel.
Raleigh er et klassisk og stilfuldt cykelmærker som er perfekt til det danske klima.

Raleigh modellerne, uanset om det er citybikes, shopping cykler eller andre velkendte cykel typer, er designet med en velkendt og gennemprøvet stelgeometri.

Cyklerne fra Raleigh er udstyret med indvendige gear, de ruller let og er generelt kendt for kvaliteten. Endvidere får man god komfort med en god sadel og ergonomiske håndtag.

Vi forhandler hos Hellorider et udvalg af populære Raleigh elcykler.
Hvis du ikke lige kan finde den Raleigh model der passer til dig har vi hos Hellorider et stort udvalg af andre cykler fra en lang række kvalitets mærker.
I vores kundeservice er vi klar til at hjælpe dig med at tage beslutningen enten via mail, chat eller telefon.

Sammenlign produkter