Riese & Müller

Riese & Müller elcykler

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Riese & Müller cykler og elcykler

Riese og Müller producerer ikke bare cykler. Hver Riese & Müller cykel er skabt med et specifikt formål. Derfor arbejder Riese & Müller konstant med at optimere deres cykler. Gennem konstant innovation formår Riese & Muller at være på forkant med udviklingen af specielt speed pedelecs, bedre kendt som ”super elcykler”. med nye koncepter. Cykler fra Riese & Muller er altid udstyret med de nyeste teknologi og de mest avancerede funktioner. Riese og Muller er desuden ikke kun kendt for høj kvalitet i deres komponenter, men også cyklernes modern og revolutionerende udtryk. Med et ofte elegant og moderne look, er en cykel fra Riese & Muller en cykel man gerne vil blive set på!

Sammensæt din egen Riese & Muller

Elcykler fra Riese & Müller er kendt for deres slanke design, deres hastighed, komfort og luksuskomponenter. Riese & Müller tilbyder muligheden for at konfigurere deres speed pedelec til dine egne specifikke ønsker. Brug for et større batteri? En anden type suspension? Spørg efter mulighederne for at sammensætte din helt egen speed pedelec i et af vores testcentre!

Riese & Müller

Det hele begyndte med to ingeniører, en god idé og en garage. Ifølge Riese & Müller selv, fremstiller de "fremtidens mest innovative cykler med fortidens passion og sans for detaljen. Riese & Müller har hovedkontor i Tyskland og fremstiller cykler til både atleter, pendlere, familier, cykelturister, håndværkere og for alle dem, som bare elsker at cykle.

Sammenlign produkter