Cube
  • ✓ Be your best
  • ✓ Altid en model til din sport
  • ✓ No shortcuts

Scott cykler

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Scott cykler: Et internationalt sportsmærke

Scott Cykel

Scott er et stort internationalt sportsmærke der udvikler og producerer cykler. Allerede i 1986 introducerede Scott sin første mountainbike og i 1989 kom en af de mest betydningsfulde produkinnovationer i cykelhistorien, det aerodynamiske styr. Senere hen kom Scott også med deres full-suspension mountainbikes og derefter verdens letteste full-suspension mountainbike. I 2003 udviklede Scott verdens letteste stel på kun 895 g. og samme år præsenterede de et nyt affjedringskoncept for en full-suspension cykel, med tre forskellige tilstande; lock-out mode, all-travel mode og traction mode. I 2011 udkom Scott med en nem-at-betjene stilistisk orienteret elcykel i samarbejde med Bosch.

Scotts elcykler tager din daglige cykeltur frem og tilbage til et helt nyt niveau. Med Bosch ePower system kommer du både hurtigere og mere komfortabelt frem til din destination.

Scott er et innovativt og engageret mærke indenfor cykelsporten, med en lang historie bag sig, der har og stadig er med til at udvikle og forbedre præstationer. Scotts revolutionerende cykler er dog ikke kun til de professionelle, men til hele familien.

Scott bikes - Find din favorit!

Du kan på vores side let filtrere og klikke frem og tilbage blandt dine favoritter. Når du kigger på Scott cykler er der nemlig mange valgmuligheder. Du naturligvis et bredt udvalg af mountainbikes og racere, men også citybikes, hybrid cykler og børnecykler. Se vores udvalg af de forskellige Scott cykler herunder:

Er du i tvivl om hvilken Scott cykel der lever op til netop dine behov er du velkommen til at kontakte vores kundeservice afdeling for hjælp til at vælge den helt rigtige cykel. Kontakt os via mail, telefon eller chat. Vi står klar til at guide dig.

Fandt du ikke lige den perfekte Scott cykel til dine behov, har vi hos smartcykler et stort udvalg af mange andre kvalitets cykler.

Scott cykler fra vurderes med et gennemsnit på 9.8,baseret på 48 kundeanmeldelser. Priserne på Scott cykler varierer fra 2.899,-DKK til 25.999,-DKK.

Sammenlign produkter