Scott Racercykler

(1) 1 Vare fundet

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Scott Racercykel

Scott racercykel

Scott er et schweizisk firma, der producere og udvikler cykler. Scott racercykel har lavet cykler siden 1986, hvor de introducerede deres første cykel, en mountainbike vel at mærke. Men allerede i 1989 kom Scott på markedet med en af de mest banebrydende innovationer i cykelhistorien, i form af det aerodynamiske styr. I 2003 udviklede Scott et stel, der på daværende tidspunkt var verdens letteste med sine kun knap 900 gram, og senere samme præsenterede de desuden verdens letteste full-suspenssion mountainbike.

Scott er innovativt og ikke mindst engageret mærke indenfor cykelsporten, med en flot historie bag sig. Scott racercykel revolutionerende cykler er dog ikke kun til de professionelle, men laver også cykler til hele familien, og ikke mindst Scott racercykel. Hos Smartcykler, har vi et stort udvalg af Scott racercykler som du kan finde et lille udvalg nedenfor:

Den rigtige racercykel

Inden du køber din næste Scott racercykel, er det selvfølgelig en rigtig god ide, at du har gjort dig nogle overvejelser inden du køber den, her under b.la. hvad dine mål og ambitioner er. Det er vigtigt at købe den cykel der matcher dine behov bedst, og ikke de drømme du måske har. Vær derfor altid realistisk i dit valg af cykel, og budget, det kan hurtigt blive rigtig dyrt ikke at have styr på dette fra starten af, og der er jo ingen grund til at brænde nallerne første gang, når det kan gøres så meget nemmere hvis bare du tænker dig om før du køber din næste Scott racercykel. Der ud over er det selvfølgelig også altid vigtigt at kende dit budget, da det somme tider kan være dyrt at købe en racercykel, og man let kan blive forført til at købe en dyrere cykel, end den man har brug for.

Vores showroom og butikker

Kom og besøg en af vores butikker eller testcenter i København, Aarhus, Aalborg, Kolding, Odense eller Glostrup. Vi står gerne klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige cykel til dig, og bevarer dine spørgsmål. Hvis du ikke skulle komme i nærheden af en af dem er du selvfølgelig også mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice, på enten telefon, mail eller chat.