Sensa mountainbikes / MTB

(21) 21 Varer fundet
Sensa
-

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Sensa MTB – kvalitet og køreglæde

Sensa MTB

”Sensa Performance Products” – det berømte motto fra Sensa, som kendetegner deres store sortiment af sportscykler. Det berømte cykelmærke fremstiller alle cykler i Holland, dette inkluderer ligeså mountainbikes. En Sensa mountainbike er uhyre populær blandt MTB-ryttere. Dette skyldes bl.a. kvaliteten og cyklens høje ydeevne. Derudover er prisen på en Sensa MTB yderst overkommelig, hvilket er et specifikt ønske fra mærket. De vil have så mange ud at køre på mountainbikes som muligt.

Producenterne bag cykelmærket er store cykel-entusiaster, hvilket også er én af grundene til deres store popularitet. De ved, hvordan en MTB skal køre, samt hvor vigtig god komfort er. Derudover adspørger de sig ofte blandt andre ryttere og hører om deres oplevelser. Denne viden samt egne erfarringer anvendes i fremstillingen af Sensa mountainbikes. Dette er en kontinuerlig process, hvorfor deres cykler løbende bliver forbedret. Dette sikrer dig en mountainbike af højeste kvalitet. En Sensa MTB kan anvendes både på landevejene, smalle skovspor og på grusstiger. Hvor end du ønsker at køre på din mountainbike afhænger af dine behov. Cykelmærket tilbyder en bred vifte af modeller i deres mountainbike sortiment. En velafbalanceret kombination af kvalitetskomponenter på hver enkelt model sikrer, at du altid vil få den mest optimale udgave af en Sensa MTB.

Oplev den smukke natur på din Sensa mountainbike

Der findes mange gode grunde til at tage ud på en cykeltur. Én af de store fordele ved en mountainbike er, at den er et super godt træningsredskab, hvor du får trænet både ben, overkrop, balance samt koordination. Udover god træning vil du også løbende forbedre din køreteknik. En bedre teknik betyder, at du kan udfordre dig selv yderligere, bl.a. ved at køre i mere bakket terræn. Dette giver ligeså en automatisk intervaltræning. En Sensa mountainbike kan anvendes

Der kan vælges to hjulstørrelser på en Sensa MTB: 27,5” og 29”. Hvilket hjul man skal vælge er en smags sag. Generelt ruller en 29” ruller lettere over de fleste forhindringer, såsom rødder og sten. Hvorimod en 27,5” er nemmere at manøvre. Hos HelloRider tilbyder vi begge hjulstørrelser, så du kan vælge det, der passer bedst til dit behov.