Sensa Racercykler

(28) 28 Varer fundet

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Special designet racercykel til dig og dine behov

Sensa racercykel

Det populære cykelmærke, Sensa, fremstilles i Holland. Høj kvalitet og komfort er derfor en garanti på cyklerne. Cykelmærket har mange års erfarring indenfor produktion af cykler, hvilket også har betydet, at de i dag tilbyder et stort udvalg af sportscykler. Dette har ligeså placeret dem som en anerkendt spiller på cykelmarkedet. Den store popularitet skyldes hovedsageligt deres pålidelige og velafbalanceret Sensa racercykler, som har stor success blandt cykelentusiaster. Mærket mener, at en racercykel skal reflektere dens rytter, hvorfor et gennemgående motto bruges i fremstillingen af racercyklerne: Enhver cykelrytter er unik. Dette imødekommes ved at tilbyde et stort antal af tilvalg til en Sensa racercykel. Du kan vælge blandt forskellige typer rammer samt komponenter. Tilvalgene giver dig en Sensa racercykel, der passer lige præcis til dig og dine behov.

Alle cykler fra Sensa bliver grundigt testet, før de sendes ud til forbrugerne. Dette gøres for at sikre den høje standard, som cykelmærket er kendt for. I denne process anvendes der ligså testpiloter, som giver deres feedback på racercyklerne. Denne viden kombineret med erfarring giver grobund for løbende udvikling på alle Sensa racercykler. Processen garanterer, at mærket forbliver i topklassen og dermed det foretrukne mærke hos cykelryttere.

Sensa racercykler – høj kvalitet, komfort og ydeevne

Der kan vælges mellem to typer rammer på en Sensa racercykel: aluminium og carbon. Der findes fordele og ulemper ved begge typer. Alurammer er ofte mere stive. Stovheden hjælper med at overføre kraft fra rytteren til cyklen på en effektiv måde. Aluminium har derfor en høj ydeevne, når det kommer til landevejs kørsel. Denne type ramme giver også en Sensa racercykel en utrolig holdbarhed, hvilket ligeledes gør den nem at transportere. Du kan derfor snildt tage din racercykel med på træningsfacilitet eller landevejen. Dog absorberer den ikke vejens ujævnheder nær så godt som carbon. Dette kan bl.a. medvirke mindre komfort på cyklen.

Modsat alurammer så føles en Sensa racercykel med carbonramme ofte en smule lettere. Denne type ramme absorberer bedre stød fra vejen, hvorfor den også er mere komfortabel at køre på. Derudover er carbon nemmere at forme sammenlignet med aluminium, hvilket giver mere frie hænder til at designe rammens geometri og dermed udseende. Det er dog vigtigt, at carbon, som rammen fremstilles i, er af god kvalitet, da det er altafgørende for rammens egenskaber. Hvilken type du skal vælge, afhænger naturligvis af dine behov, samt hvordan du foretrækker en racercykel.

Søger du et godt tilbud på en Sensa racercykel? Hos HelloRider finder du et stort udvalg af racercykler fra Sensa, hvor de indimellem kommer ind på vores cykel tilbudsside.