Victesse

Victesse cykler

Geen producten gevonden voor deze selectie.

God komfort på alle cykler fra Victesse

Victesse cykel

Victesse er en anerkendt producent indenfor cykel og elcykel kategorien. Cykler fra Victesse har kvalitet, komfort og sikkerhed i højsædet. De er fremstillet med stor omhu og sammensat af de absolut bedste komponenter af den højeste kvalitet. Dette garanterer dig en Victesse cykel, som er en sand fornøjelse af cykle på. Komponenterne der anvendes på cyklerne giver dig en stor alsidighed, når det kommer til, hvilket terræn du ønsker at cykle på med din cykel. De holder nemlig til at køre på både landeveje, skovstier og kuperet terræn. Derudover fremstilles Victesse cykler til mænd og damer, hvilket giver rig mulighed for at komme ud og opleve det smukke, danske landskab sammen.

De to mest populære cykelserier, der produceres i det store sortiment hos mærket er: Magnum og Strada. Begge typer er udstyret med det karakteristiske brune sæde og styr. En perfekt kombination af retro og stil. Dette gør ligeså, at cyklerne er let genkendelige på cykelstierne rundt omkring. Både Victesse Strada og Magnum leveres med fodbremse og V-bremse. Du vælger altså selv, hvilken type bremse du ønsker at anvende, afhængig af den du føler dig mest tryg ved at bruge. Derudover er der også fastmonteret lys på cyklerne, så du kan blive set i de mørke tider. Baglygten skal tændes og slukkes manuelt.

Victesse cykel – en sand fornøjelse

Victesse producerer et stort antal elcykler – der kan vælges mellem centermotor eller forhjulsmotor. Begge motorplaceringer har deres fordele og ulemper. Hvilken motorplacering du skal vælge, afhænger af dine præferencer og behov. Hvis du ikke ønsker at anvende motoren til ekstra assistance, så har du altid mulighed for at slå den fra. Du kan herefter bruge din Victesse cykel ligesom en almindelig cykel.

Magnum og Strada fremstilles begge med store, brede dæk. Disse giver en god forbindelse til underlaget, når du er ude at cykle. Dette sikrer en høj sikkerhed og komfort på de ujævne veje. Du kan derfor altid føle dig helt trygt, når du er ude at køre på din Victesse cykel. Derudover udstyres cyklerne ligeledes med en frempind. Denne giver dig mulighed for selv at justere dit styr, så du kan få den position på cyklen, som behager dig bedst. Missionen hos Victesse er at producere cykler med god komfort, alsidighed og af høj kvalitet.

Er du interesseret i Victesse cykler på tilbud? Vi har indimellem super gode tilbud på cykler og fra dette samt andre kendte mærker.

Producten vergelijken