Victesse

Victesse Elcykler

(3)
Faldende orden
per page
Lynhurtig levering
Indtast din højde og se cykler i din størrelse med mulighed for lynhurtig levering!
Filtre
 1. Victesse Edge N3 HF 2019 Herrecykel
  Victesse Edge N3 HF 2019 Herrecykel
  • Motorplacering: Forhjul
  • Motorteknologi: Bafang
  • Antal gear: 3
 2. Victesse Melville N7 HM 300 2019 Herrecykel
  Victesse Melville N7 HM 300 2019 Herrecykel
  • Motorplacering: Center
  • Motorteknologi: Bosch Active Line
  • Antal gear: 7
 3. Victesse Atlas N3 HF 2019 Herrecykel
  Victesse Atlas N3 HF 2019 Herrecykel
  • Motorplacering: Forhjul
  • Motorteknologi: Shengyi
  • Antal gear: 3
Faldende orden
per page

Victesse Elcykler - Den højeste kvalitet

Elcykel Victesse

Victesse er elcykel-mærket, som går efter den absolut højeste kvalitet. Dette hollandske mærke bruger alt deres energi på, at udvikle elcykler af højeste kvalitet. Cyklerne bliver udviklet og produceret i Holland, leveret til en attraktiv og rimelig pris i Danmark. Elcyklerne er udstyret med de bedste motorsystemer, som sikrer en god ydeevne. Motorerne de bruger er: Bosch og Bafang, som er kendt for at være pålidelige, kraftfulde og sikre et naturligt drev. Med et flot finish og gode komponenter er Victesse en meget pålidelig elcykel, som findes i en række forskellige modeller heriblandt Melville, Strada og Magnum.

Overkommelige elcykler

Elcykler er oftest en dyrere investering end en almindelige cykel, så er du på udkig efter en elcykel af høj kvalitet til en overkommelig pris, passer Victesse perfekt til dig! På elcyklerne fra Victesse kan du vælge mellem centermotor eller forhjulsmotor. Begge motorplaceringer har deres fordele og ulemper. Hvilke motorplacering som du skal vælge, afhænger af dine præferencer og behov, du kan læse mere om valg af motorplacering på vores elcykel ekspert side .

Book en prøvetur på en Victesse elcykel!

Victesse tilbyder et bredt sortiment af elcykler. Er du i tvivl om, hvilken cykel der passer dig bedst? Du har altid mulighed for at testkøre de forskellige modeller i en af vores butikker, hvor en elcykelekspert vil stå til rådighed og rådgive dig i processen. De kan besvare alle de spørgsmål som du må have, når der skal vælges den rette elcykel. Søger du et godt tilbud på en Victesse elcykel? Hold et øje åbent med vores tilbudsside for cykler, da vi indimellem har gode tilbud på Victesse elcykler og elcykler fra andre mærker.

Sammenlign produkter