Winther cykler

(5) 5 Varer fundet
Winther Cykler

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Winther cykler

Winther cykel

Winther cykler har eksisteret siden 1932 og har leveret kvalitetscykler til det danske folk lige siden og er dermed blandt de ældste cykel mærker i Danmark.
Winther er kendt for sit klassiske design med fokus på at skabe kvalitets cykler til både børn og voksne.
I Danmark kender vi naturligvis Winther for deres voksen- og børnecykler, men også en lang række specialcykler som ladcykler, anhængere og trehjulere.
Her samarbejder Winther med pædagoger, fysioterapeuter samt forskere og designere for at skabe ideelle cykler for optimal køreglæde til hele familien.

Vejrforholdene og det danske klima sætter kvalitetsstandarden for de cykler Winther producerer. Du får dermed en solid helårscykel til alle formål, som kan klare lidt af hvert.

Hos Winther er man ligeledes fokuseret på at skabe cykler der afspejler den danske stilrene trend, som er så populær og kombinere den med et ungdommeligt præg. Du finder dog også den klassiske stil.

Winther elcykler

Winther cykler er som beskrevet nok mest kendt for deres udvalg af børnecykler, men de har også et spændende udvalg af elcykler, som ligeledes er designet og produceret efter danske standarder.

Fra Winther får du gennemprøvede og brugervenlige elcykler til den danske pendlertrafik. De mange fordele ved en elcykel tiltrækker en lang række danskere, da det giver muligheden for at kunne cykle længere og forbedre chancen for at nå frem med en tør skjorte, selv efter længere ture.

Elcyklerne kommer med elsystem fra danske Promovec. Batteriet er placeret på cyklens bagagebærer mens elmotoren er placeret i fornavet så du får den behagelige trækkende fornemmelse.

Winther er en driftssikker transportløsning.

Udover cyklerne fra Winther finder du her hos HelloRider også et stort udvalg af andre lækre cykler fra en lang række nationale og internationale kvalitets mærker.
Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig med at vælge, så hvis du har spørgsmål eller brug for sparring er du velkommen til at kontakt os for at vælge den helt rigtige cykel.

Cortina cykler fra Smartcykler vurderes med et gennemsnit på 8.7, baseret på 12 kundeanmeldelser.
Priserne på Cortina cykler varierer fra 11.999,- DKK til 14.999,- DKK.